Home - Bleiswijk

3D-ontwerp

Wij brengen uw tegels uit het assortiment van Jan Groen Home tot leven in een 3D-ontwerp. Zo kunt u de juiste keuze maken!

Levensechte visualisatie van uw tegelkeuze

Tijdens uw afspraak visualiseren wij uw tegelkeuze in een zeer realistische 3D-weergave. U ontvangt na afloop van ons een mail met daarin een link naar de ontwerpen van uw woonruimte.

Met dit ontwerp ziet u vanuit verschillende perspectieven hoe uw tegelkeuze er uiteindelijk uit komt te zien. Zo kunt u op uw gemak altijd en overal bekijken hoe mooi uw woonruimte met deze tegels wordt!

Samen maken wij uw droomontwerp

U kunt thuis voorafgaand aan de afspraak met een speciale applicatie uw woonruimte opmeten en schetsen. De plattegrond maakt u in 2D, die u zowel in 2D als in 3D kunt bekijken. Mail de plattegrond vervolgens naar ons. Tijdens de afspraak bespreken wij uw ontwerp en werken we deze samen met u uit. 

Wilt u liever direct door een adviseur geholpen worden bij het maken van de plattegrond, zonder dat u de applicatie nodig heeft? Aan de hand van de door u meegebrachte plattegrond (inclusief afmetingen en eventueel inspiratiebeelden) visualeert onze adviseur tijdens de afspraak graag uw toekomstige woonruimte.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd in een 3D-ontwerp van uw woonruimte? Maak dan een afspraak bij Jan Groen Home in Bleiswijk

 1. Kies uw datum en tijd; 
 2. Vul uw gegevens in;
 3. Bevestig de afspraak via de link in uw mail;
 4. U heeft nu de afspraak gereserveerd en ontvangt een afspraakbevestiging in uw mailbox;
 5. U kunt de afspraak voorbereiden.

Één van onze adviseurs zal op de afgesproken tijd bij Jan Groen Home in Bleiswijk voor u klaar staan! 

Voor een 3D-ontwerp vragen we €75,- inclusief btw. Wanneer u de tegels besluit te kopen, trekken we deze kosten van het aankoopbedrag af. Bekijk hier de spelregels.

Maak een afspraak voor uw 3D-ontwerp

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

 1. Persoonlijk & deskundig advies
 2. Hoge service
 3. Scherpe prijzen
 4. Groots assortiment
 5. Uit voorraad leverbaar
 6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek