Tegel opstelling van Starwood
De mooiste tegels van de beste merken

Jan Groen Home

Ervaar de Jan Groen experience bij Jan Groen Home. 2500 m² vol met de mooiste tegels van de beste merken. Onze tegeladviseurs bieden u graag persoonlijke service. Laat uw project visualiseren door middel van een 3D-ontwerp. In ons Jan Groen Café geniet u van een kopje koffie en gebak. Of u nu op zoek bent naar badkamertegels, buitentegels of mozaïek: u vindt het bij Jan Groen Home! 

Assortiment

Tegels
We hebben hier tegels van maar liefst zestig verschillende merken. We verkopen ook ons eigen huismerk Select. In deze lijn hebben we de mooiste tegels verzameld die we tegen een extra aantrekkelijke prijs aanbieden.

Vloerverwarming
Tegels en vloerverwarming: de gouden combinatie. Met VloerCompleet® heeft u een nieuwe tegelvloer mét vloerverwarming, zonder alle moeite van sjouwen, slopen, betegelen en afwerken. 

Toebehoeren
We hebben hoekjes, afwerkingsranden en voegsel in allerlei kleuren. Alles om uw tegelvloer compleet te maken.

Meenemen en bestellen
De tegels kunnen in ons magazijn liggen, of moeten bij de leverancier besteld worden. Wat we niet in de showroom hebben liggen, kunnen we ook voor u bestellen. De levertijden naar ons magazijn toe bedragen vier weken.

Prijzen

Voor ieder budget wat wils: van €50,- per m² tot en met €500,- per m², inclusief btw.

Winkel

In onze showroom vindt u sfeervolle hoekjes, talloze voorbeeldwanden en vloeren, inspirerende tegeltableaus en wandpanelen, mozaïekzuilen en grote panelen met interieurfoto's. Als u hier eenmaal rondloopt, doet u genoeg ideeën op voor alle ruimtes in uw huis.

Jan Groen Home is te vinden in Bleiswijk.

Jan Groen Bleiswijk
Jan Groen Home
Jan Groen select
Jan Groen Piet Boon
Jantje Groen
Jan Groen Home

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar keuze? Maak dan een afspraak.

Bezoek de winkel of maak een afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek