Home
Centrum van het huis

Keukentegels

De keuken is het centrum van het huis. Het is een plek die iedereen samenbrengt. Mooie keukentegels op de wand en keuken vloertegels, die passen bij uw woonstijl, maken van uw keuken een plek waar u graag bent. Eyecatchers, uitgevoerd in verschillende formaten en in neutrale kleuren: dat zijn de tegeltrends voor in de keuken. Tegenwoordig zien we veel betonlook en metallook XL-tegels op de keukenvloer, met bijpassende wandtegels in een kleiner formaat. Ook houtlook vloertegels een mooie, strakke keukenvloer. Ook natuursteenlook keukentegels op de wand, zoals marmer of graniet, geven de keuken een moderne uitstraling. Keuze genoeg dus!

Budget
Budget
Home
Home
Home
Moderne keuken met houtlook tegelvloer
Home
Budget
Budget
Home
Budget
Home
Moderne keuken met donkerbruine houtlook tegelvloer
Home
Home
Budget
Home
Home
Inspiratie Meer keukentegels
Inspiratie

Meer inspiratie

Keukentegels muur

Keukentegels op de muur zorgen voor een moderne en strakke uitstraling. Bovendien zijn wandtegels makkelijk schoon te maken, dit maakt keukentegels op de muur zeer geschikt voor boven het aanrecht of boven het fornuis. Keukentegels op de wand moeten ook vetafstotend zijn, daarom worden keramische tegels vaak gekozen voor de keuken. Keramische tegels zijn hygiënisch, omdat er geen vuil in de tegels kan dringen. Het is ook mogelijke om voor andere tegels te kiezen, zoals natuursteen tegels. Maar dan moeten deze tegels geïmpregneerd worden, zodat de tegels vuilafstotend zijn en lang mooi blijven. Het impregneren van tegels voorkomt het intrekken van vuil en vetvlekken.

Bekijk de wandtegels
Een greep uit

Onze wandtegels

Keuken vloertegels

Vloertegels helpen om de sfeer van de keuken te bepalen, door ze af te stemmen op het keukenblok en de wandtegels. De keuken is de meest bezochte kamer in het huis, het is daarom slim om een vloer te hebben die niet snel slijt of vies wordt. Keuken vloertegels zijn een ideale keuze, omdat ze goed zijn te onderhouden, lang mooi blijven, en makkelijk zijn schoon te maken. Een tegelvloer is hygiënisch, omdat een tegel een harde en dichte structuur heeft. Vuil wordt niet in de tegel opgenomen en is makkelijk te verwijderen van de oppervlakte. Waterbestendigheid is ook een eigenschap die van pas komt bij keuken vloertegels. Water morsen is onvermijdelijk in de keuken. Geglazuurde keramische keukentegels zijn hier bijvoorbeeld geschikt voor. Bovendien zijn keuken vloertegels goed te combineren met vloerverwarming.

Een greep uit

Onze vloertegels

Welke stijl keukentegel past bij u?

De stijl van de keuken wordt grotendeels bepaald door de tegels. Met keukentegels kunt u een landelijke stijl creëren, of juist een strak en modern design. Landelijke keukentegels zorgen voor een warme en gezellige uitstraling, neem bijvoorbeeld een landelijke vloer van natuursteen. Ook passen keukentegels met kleine afmetingen goed tegen de wand van een landelijke keuken.
Om een moderne keuken te creëren worden juist keukentegels gebruikt met grote afmetingen. Daarnaast kunt u keukentegels op de muur afstemmen met keuken vloertegels om voor een strakke uitstraling te zorgen. Welke stijl u ook kiest, met de juiste keukentegels kunt u uw droomkeuken samenstellen.

Tip!

Wilt u wand- of vloertegels uitzoeken voor bij uw nieuwe keuken? Neem dan een voorbeeld mee van het aanrechtblad of de kastdeurtjes. Of neem een tegelstaal van Jan Groen mee naar huis. Dan kunt u daar beoordelen of wat u bij ons heeft gezien, ook echt bij uw keuken past.

JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u keukentegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij geven u praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkel bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek