Keramische tegels in keukens

Of u nou in een landelijke villa woont, in een gezinswoning of een stadsappartement: de keuken is het centrum van het huis. Uw familie loopt er in en uit. Uw vrienden leunen tegen het aanrecht om een praatje te maken terwijl u staat te koken. In alle tijden en culturen verzamelen mensen zich om de kookpotten om samen te eten en te praten. In de keuken voelt iedereen zich thuis.

Tip!
Wilt u wand- of vloertegels uitzoeken voor bij uw nieuwe keuken? Neem dan een voorbeeld mee van het aanrechtblad of de kastdeurtjes. Of neem een tegelstaal van Jan Groen mee naar huis. Dan kunt u daar beoordelen of wat u bij ons heeft gezien, ook echt bij uw keuken past.

Wat voor tegels in de keuken?

In de keuken moet u mogen knoeien. Geen probleem met een tegelvloer: het is z├│ opgeruimd. Die vloer moet ook tegen een stootje kunnen. Voor de keuken adviseren we u dan ook om keramische tegels met slijtvastheid 4 of 5 te kiezen. Daar heeft u jarenlang alleen maar plezier van!

Bent u geïnteresseerd in keukentegels?

Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek