Vloertegel inspiratie

Of u nu bent verhuisd of gewoon toe bent aan een nieuwe vloer: ga voor keramische vloertegels! Vloertegels zijn ideaal voor in huis. Zo zijn ze slijtvast, krasbestendig, waterdicht en eenvoudig in onderhoud. Dankzij nieuwe printtechnieken lijken keramische vloertegels als twee druppels water op bijvoorbeeld écht beton, hout of natuursteen. Bent u op zoek naar vloertegel inspiratie? Bij Jan Groen doet u ideeën op voor uw eigen interieur. Voor iedere vloer in uw huis heeft Jan Groen een passende oplossing. Bekijk onze verschillende vloertegel voorbeelden en creëer met onze keramische vloertegels de woonruimte uw dromen!

Soorten keramische vloertegels 

Vloertegels vormen de basis van iedere woonruimte. Van keuken, badkamer, woonkamer tot aan toilet, slaapkamer en hal: voor iedere kamer is er wel een passende vloertegel te vinden. De vorm, formaat en kleur van een vloertegel is bepalend voor de gehele uitstraling van de woonruimte. Keramische vloertegels komen in veel verschillende uitvoeringen: betonlook, houtlook, metallook en natuursteenlook, maar u kunt ook gaan voor opvallende patroontegels of juist voor ingetogen effen tegels. Er is voor ieder wat wils! Dan rijst nu nog de vraag: voor welke vloertegels gaat u?

Keramische betonlook vloertegels 

Waan u zich in een New Yorkse loft met betonlook vloertegels! De vloertegels zijn bijna niet van een echte betonnen vloer te onderscheiden, maar kennen wel de voordelen van keramiek. Betonlook vloertegels geven een stoere en robuuste touch aan ieder interieur: van landelijk, modern en harmonieus tot aan stoer, traditioneel en expressief. Keramische betonlook vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, formaten, vormen en uitstralingen. Van woonkamer, keuken en badkamer tot aan toilet, slaapkamer en hal: voor elke woonruimte is een perfecte betonlook vloertegel te vinden. 

Keramische houtlook vloertegels 

Met keramische houtlook vloertegels brengt u sfeer aan in huis. Houtlook vloertegels lijken als twee druppels water op een écht houten vloer. De tegels hebben niet alleen een hout-look, de structuur van deze tegels voelt en oogt ook precies als hout. Houtlook vloertegels geven een warme en gezellige touch aan ieder interieur: van harmonieus, landelijk en modern tot aan traditioneel, stoer en expressief. Keramische houtlook vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren, formaten en uitstralingen. Van keuken, woonkamer en hal tot aan toilet, badkamer en slaapkamer: voor iedere woonruimte vindt u een passende houtlook vloertegel.

Keramische metallook vloertegels 

Creëer een bijzondere woonruimte met metallook vloertegels! Metallook vloertegels zijn gebaseerd op verschillende soorten metalen zoals koper, ijzer, staal of zink. Iedere tegel is anders gemêleerd, waardoor keramische metallook vloertegels bijna niet van echte metalen te onderscheiden zijn, maar wél de voordelen van keramiek hebben. Metallook vloertegels zorgen voor een trendy en opvallende uitstraling van het interieur: van expressief, modern en stoer tot aan harmonieus, landelijk en traditioneel. Keramische metallook vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren, vormen en uitstralingen. Van badkamer, toilet en keuken tot aan slaapkamer, woonkamer en hal: metallook vloertegels passen in iedere woonruimte!

Keramische natuursteenlook vloertegels 

Natuursteenlook vloertegels geven uw vloer direct een luxe uitstraling. Keramische natuursteenlook tegels zijn bijna niet van écht natuursteen te onderscheiden! Dankzij natuursteenlook vloertegels krijgt u uw gedroomde marmeren, granieten of kalkstenen vloer, maar dan met véél minder onderhoud. Natuursteenlook vloertegels zorgen voor een rijke en bijzondere uitstraling van het interieur: van traditioneel, landelijk en modern tot aan harmonieus, expressief en stoer. Keramische natuursteenlook vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitstralingen, kleuren, formaten en vormen. Van woonkamer, badkamer en keuken tot aan hal, slaapkamer en toilet: natuursteenlook vloertegels zijn geschikt voor iedere woonruimte!

Keramische patroon vloertegels 

Maak van uw vloer een blikvanger met patroon vloertegels! Patroon vloertegels zijn vaak gebaseerd op Portugese en Marokkaanse tegels en komen in ontelbaar veel dessins – van grafische patronen tot aan klassieke bloemenprints. Patroon vloertegels geven een Mediterraanse touch aan ieder interieur, of u nu van een harmonieuze, expressieve, landelijke, moderne, stoere of traditionele woonstijl houdt. Keramische patroon vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren, uitstralingen en formaten. Van hal, toilet en badkamer tot aan keuken, slaapkamer en woonkamer: elke woonruimte wordt bijzonder met patroon vloertegels!

Keramische effen vloertegels 

Met effen vloertegels creëert u een tijdloze en evenwichtige woonruimte. De vloertegels komen in één kleur en zijn perfect als neutrale basis. Effen vloertegels geven een rustige touch aan ieder interieur, of u nu van een traditionele, moderne, landelijke, harmonieuze, stoere of expressieve woonstijl houdt. Effen vloertegels zijn ook ideaal om te combineren met een ander soort tegel! Keramische effen vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren, uitstralingen en vormen. Van badkamer, toilet en hal tot aan keuken, woonkamer en slaapkamer: voor elke woonruimte is een passende effen vloertegel te vinden.

 

Daarom Jan Groen 

Een wereld aan tegels… 

Kom naar de winkel en laat u inspireren! Jan Groen heeft in Utrecht 750 vierkante meter en in Bleiswijk 20.000 vierkante meter tegelvloeren en tegelwanden, in verschillende opstellingen en woonruimtes. Bij ons kunt u in alle rust ideeën opdoen. Voor iedere vloer, wand, woonstijl & woonruimte heeft Jan Groen een oplossing!

In één keer klaar met VloerCompleet®

Een complete tegelvloer van A tot Z, waar u geen omkijken naar heeft. Als u op zoek bent naar een tegelvloer voor in uw woonkamer, keuken en/of hal, biedt Jan Groen Home u VloerCompleet® aan. U zoekt de tegels uit, wij regelen de rest: van het leggen van uw nieuwe tegelvloer tot aan het opruimen van klusafval. Inclusief vloerverwarming en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Op VloerCompleet® krijgt u vijf jaar volledige garantie. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat gaat u voor VloerCompleet®!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig? 

In de winkels van Jan Groen staan onze tegelexperts klaar om u te adviseren. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw woonruimte. Samen met u zoeken we de perfecte vloertegels voor u uit!

Jan Groen brengt uw keuze tot leven in een levensechte visualisatie van uw vloertegels. Met een 3D-ontwerp realiseert één van onze adviseurs in Bleiswijk samen met u uw ideale woonruimte.

 

Wij helpen u graag

In onze winkels in Bleiswijk en Utrecht bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs  helpen u op weg. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

MAAK EEN AFSPRAAK Voor Tegeladvies
Wij helpen u graag

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Kwalitatieve producten
  3. Aantrekkelijke prijzen
  4. Uitgebreid assortiment
  5. 175.000 m2 op voorraad
  6. Service & garantie