Scannen

QR-Code

In de showroom van vestiging Bleiswijk kunt u zelf extra productinformatie opvragen door middel van het scannen van een QR-code op de productsticker, zoals de afbeelding hieronder.

imagel8xy.png

Deze productsticker is te vinden op de verschillende tegels in de winkel. Door het scannen van de QR-code komt u op een webpagina met meer informatie over het product. Hier heeft u ook de mogelijkheid om deze op te slaan in de favorietenlijst door middel van de knop:

imageqnz1r.png

 


Stappenplan

Hoe ziet dat eruit bij Jan Groen?

Als u een artikel heb gevonden waarover u meer informatie wilt, kunt u deze informatie krijgen door het scannen van de QR-code met uw telefoon, tablet of andere apparatuur waarop een QR-code scanner staat.
De meest nieuwe telefoon zijn al voorzien van een QR-code scanner, heeft u een wat ouder model kunt u gemakkelijke een scanner app vinden in de App/Play-Store. (Deze voorbeelden zijn met de Google Lens gemaakt.)

Stap 1:
Scan de QR-code op de productsticker.
Er komt een link naar voren, in het voorbeeld hieronder “jangroentegels.nl/...”

imagezvae.png

Stap 2:
Klik op de link.
De Webpagina opent zoals u ziet in de afbeelding hieronder.
U krijgt hier meer informatie over het product dat u gescand heeft.

image7l0f.png

U kunt het product eventueel opslaan in de favorietenlijst via de volgende knop:

imagepn54.png


Wat is een QR-code precies?

QR staat voor Quick Response (Snelle Reactie), het is een andere variant van de streepjescode en kan een veelvoud aan informatie opslaan. Het verschil is het uiterlijk, een QR-code heeft altijd de vorm van een vierkant en bevat kleine blokken, de streepjescode heeft alleen verticale streepjes.QR streepjescode.jpg

Het voordeel van de QR-code is dat deze voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Zo kan deze worden gebruikt om zowel statische als dynamische informatie te tonen. 

 


Hulp nodig?

Wil het toch niet helemaal lukken met het scannen van de producten dan staan onze collega’s voor u klaar om u te helpen en te adviseren. Zij geven u graag praktische tips over de mogelijkheden en toepassingen van deze producten.