Vloertegels

Bent u op zoek naar vloertegels voor uw badkamer, woonkamer of keuken? Bij Jan Groen vindt u een ruim aanbod aan diverse keramische vloertegels in verschillende vormen, structuren, oppervlakten, kleuren, motieven, maten en afwerkingen. In ons brede assortiment is er altijd een vloertegel die past bij uw wensen.

Filters

tot

Toon alle filters
100-063 Home

Vloertegel vtwonen Classic White Mat 75x75

€ 73,25 per M2

Incl. BTW

100-167 Home

Vloertegel Grijs 39.8x79.8

€ 59,96 per M2

Incl. BTW

100-180 Home

Vloertegel Multi 10.6x10.6

€ 13,09 per Stuk

Incl. BTW

100-529 Home

Vloertegel Bruin 20x120

€ 47,50 per M2

Incl. BTW

100-886 Home

Vloertegel Bruin 30x30

€ 45,96 per M2

Incl. BTW

101-489 Home
Actie

Vloertegel Bruin 15x90

Op = Op

€ 39,97

€ 21,50 per M2

Incl. BTW

102-175 Home

Vloertegel Bruin 60x60

€ 55,95 per M2

Incl. BTW

102-577 Home

Vloertegel Blauw 120x120

€ 75,25 per M2

Incl. BTW

102-999 Home

Vloertegel Beige 30x120

€ 61,75 per M2

Incl. BTW

103-985 Home

Vloertegel Zwart 15.1x15.1

€ 2,92 per Stuk

Incl. BTW

104-104 Home

Vloertegel Mold XL Basalt 90x90

€ 89,50 per M2

Incl. BTW

104-142 Home

Vloertegel Grijs 59.6x59.6

€ 50,51 per M2

Incl. BTW

Vloertegels kopen bij Jan Groen

Met 200.000 m2 en 1.500 verschillende soorten tegels heeft Jan Groen een enorme tegelvoorraad. Ons assortiment bestaat naast ons eigen huismerk Select, ook uit ruim zestig grote en kleine merken, zoals vtwonen, Starwood, Mosa, Marazzi en Grohn.

Bekijk een greep uit de collectie online om vervolgens uw favoriete vloertegels in onze winkel in Bleiswijk of Utrecht te kopen. We verkopen vloertegels vanaf €10,- per m² tot hoever uw budget reikt. Wat wij op voorraad hebben, kunt u per direct meenemen! 

Wij kopen onze vloertegels direct in bij fabrieken in binnen- en buitenland. Onze tegels komen daarom uit verschillende landen: zo hebben we Portugese en Italiaanse vloertegels, maar ook Braziliaanse en Midden-Oosterse tegels. Hierdoor hebben we een bijzondere collectie met invloeden van over de hele wereld! Met telkens vernieuwde collecties hebben we vloertegels geheel volgens de laatste woontrends – en dat tegen zeer scherpe prijzen!

Naast vloertegels, vindt u in ons ruime assortiment ook keramische wandtegels, decors, sierstrippen, mozaïek, mozaïektegels, plinten en tuintegels. En dat allemaal van eerste keus kwaliteit!

Keramische vloertegels

Ons aanbod bestaat met name uit keramische vloertegels. Dit type tegels brengt veel voordelen met zich mee voor uw vloer. Zo zijn deze tegels duurzaam en vergen weinig onderhoud. Ze zijn immers niet gevoelig voor vlekken en krassen. Daarnaast zijn deze vloertegels ideaal te combineren met vloerverwarming. Dankzij hedendaagse printtechnieken lijken keramische vloertegels als twee druppels water op natuursteen, beton of hout. Zo kunt u met keramisch parket de look & feel van een echte houten vloer evenaren, die ook nog eens vochtbestendig is. 

Formaten: van vierkante tot hexagon vloertegels

Het formaat van de vloertegel heeft invloed op de ruimte van de kamer. Zo kunt u met rechthoekige vloertegels de ruimte optisch breder laten lijken door ze horizontaal te plaatsen. Door ze in de lengte te leggen lijkt de ruimte juist smaller. Vierkante of rechthoekige vloertegels zijn de populairste vloertegel vormen. Bij ons kunt u zowel terecht voor kleine vloertegeltjes, maar ook voor grote XL vloertegels. 60x60 cm is een populaire afmeting, maar we zien ook steeds meer een trend naar XXL tegels van 80x80, 100x100 of zelfs. 120x120. Wilt u liever iets anders dan een standaard formaat en vorm? Naast vierhoekige tegels hebben wij ook andere vormen in ons assortiment, zoals zeshoekige hexagon vloertegels en achthoekige octagon vloertegels.

Afwerking en motieven

Met de diverse soorten afwerkingen, kleuren, maar ook prints kunt u altijd iets vinden wat aansluit bij uw voorkeuren. Bekijk welke mogelijkheden er zijn of kom langs in onze winkel voor advies.

Afhankelijk van de gewenste stijl kunt u een keuze maken uit een matte of glanzende oppervlakte. Houdt u meer van een stoer interieur? Dan zouden donkere matte vloertegels of tegels met reliëf perfect bij uw smaak passen. Gaat uw voorkeur echter meer uit naar een elegante en luxe uitstraling? Dan zijn glanzende vloertegels geschikt voor uw interieur.

Tip: Maak uw woonruimte compleet met matchende wandtegelsplintenmozaïektegels of mozaïek. Ook mooi: haal binnen naar buiten met bijpassende tuintegels.

Robuuste betonlook of sfeervolle houtlook?

Wij hebben verschillende soorten tegelmotieven waarmee u allerlei interieurstijlen kunt creëren zoals u dat wilt. Zo hebben wij onder andere tegels met betonlook en metallook, voor een robuuste en stoere uitstraling. Maar u kunt ook kiezen uit tegels met natuursteenlook of houtlook. Deze keramische look-a-like tegels zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Echter zijn deze vloertegels makkelijker in onderhoud en kunnen ze in vochtige ruimtes geplaatst worden, zonder dat het gaat schimmelen.
Naast deze motieven hebben we ook decoratieve vloertegels. Jan Groen heeft verschillende soorten patroon vloertegels, waarmee u bijzondere woonruimtes creëert. Denk aan vloertegels met de look & feel van Spaanse, Marokkaanse of Portugese tegels. Maar ook vloertegels met grafische blokkenpatronen of klassieke bloemenprints kunt u vinden in ons assortiment.

Randafwerkingen

Onze vloertegels zijn onder te verdelen in niet-gerectificeerde vloertegels en gerectificeerde vloertegelsGerectificeerde tegels hebben een strakke randafwerking en zijn maatvast. Met deze vloertegels creëert u een strakke look met smalle voegen. Voor een wat speelser eindresultaat kunt u kiezen voor niet-gerectificeerde tegels. Bij deze tegels is de randafwerking rond of schuin. Hierdoor kunnen de tegels niet altijd strak tegen elkaar aan geplaatst worden, waardoor u bredere voegen tussen de tegels krijgt. Weet u niet wat het beste past bij uw vloer en huis? Dan geven wij u graag advies!

Antislip vloertegels

Wij hebben diverse soorten antislip vloertegels. Antislip vloertegels zijn vooral nuttig voor in de badkamer of inloopdouche. Bent u op zoek naar vloertegels voor uw badkamer of een andere natte ruimte? Ga dan voor een antislipwaarde van A, B of C. Komen de vloertegels in ruimtes waar men veel met schoenen aan loopt? Kies dan voor vloertegels met een antislipwaarde van R09, R10 of R11

Welke slijtgroep?

Keramische vloertegels delen we in naar slijtvastheid. De slijtvastheid wordt op een schaal van 1 tot 5 weergegeven: waarbij vloertegels uit slijtgroep 1 geschikt zijn voor zeer lichte belasting en vloertegels uit slijtgroep 5 worden aanbevolen voor vloeren met zware belasting. Bij Jan Groen vindt u vloertegels uit slijtgroep 3 (III), 4 (IV) en 5 (V). Wij adviseren minimaal slijtgroep 3 en 4 voor een badkamervloer. Wilt u vloertegels voor in de woonkamer, dan raden wij aan om sterkere tegels te kopen uit slijtgroep 5. 

Vloertegels benodigdheden

Vloertegels leggen

Gaat u zelf vloertegels plaatsen en verwerken? Het benodigde materiaal vindt u ook bij Jan Groen. Naast tegels verkopen we namelijk gereedschap en bouwmaterialen, waarmee u direct de vloer van uw dromen kunt realiseren!

Onderhoud

U kunt ook bij Jan Groen terecht voor onderhoudsproducten waarmee u uw vloertegels kunt reinigen, beschermen  en onderhouden. Met het juiste onderhoud kunt u jarenlang plezier hebben van uw vloertegels!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig?

Kom naar onze winkels in Bleiswijk of Utrecht om u te laten adviseren door één van onze adviseurs. Zij laten u graag de vloertegel in het echt zien en geven u handige tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegel.