Zwarte vloertegels

Jan Groen heeft een ruim aanbod aan zwarte tegels. Bekijk hieronder ons assortiment. Wilt u de tegels eerst fysiek bekijken? Dan bent u van harte welkom in één van onze vestigingen.

Filters

tot

Toon alle filters

Zwarte vloertegels kopen

Bent u van plan om zwarte vloertegels te kopen? Jan Groen heeft een ruim assortiment waaruit u een keuze kunt maken! Het is momenteel een populaire kleur en is daarom ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen, tinten en patronen: variërend van mat zwarte vloertegels tot aan zwarte keramische tegels met marmerlook.

Zwarte tegelvloer

Een zwarte tegelvloer is perfect als u op zoek bent naar een stijlvolle en moderne uitstraling voor in uw badkamer, keuken of woonkamer. U kunt gemakkelijk een mooie licht-donker contrast creëren met een zwarte tegelvloer in combinatie met (gebroken) witte wandtegels. Naast een strak interieur, is een zwarte tegelvloer ook zeer geschikt voor een warme uitstraling in huis. Dit kunt u creëren door middel van bruine en houten elementen in huis, zoals keramische tegels met houtlook.

Vloertegels zwart 60x60

Een populair formaat voor zwarte vloertegels is 60 x 60 x 1 cm. Voordeel aan dit formaat is dat ze gemakkelijk te leggen zijn, omdat ze niet te klein en niet te groot zijn. Daarnaast is het een standaard formaat en daarom vaak lager in prijs dan andere maten. Deze maat is ook geschikt om kleinere kamers ruimtelijk te maken. 

De voordelen van zwarte tegels

  • Zwarte tegels zijn elegant en stijlvol. Het geeft de ruimte een klassieke uitstraling en zijn een verrijking aan uw interieur.
  • De donkere kleur zorgt ervoor dat lichte items in de ruimte beter tot hun recht komen.
  • Men denkt al snel dat donkere kleuren een kamer optisch kleiner laat lijken. Maar dit geldt alleen voor wanden. Hier hoeft u zich dus geen zorgen om te maken bij een zwarte vloer!

Onderhoud van zwarte tegelvloer

Om te voorkomen dat er geen witte kalkaanslag achterblijft op de donkere vloer, is het belangrijk om uw vloertegels goed te onderhouden en te beschermen. Bij Jan Groen kunt u ook terecht voor bijpassende onderhoudsproducten voor uw vloer.

Bezoek de showroom

Met 200.000 m2 en 1.500 verschillende soorten tegels heeft Jan Groen een enorme voorraad in de showroom. Bekijk ons aanbod snel en gemakkelijk online en bezoek de showroom om de tegels te bekijken en te bestellen. Als de gewenste vloertegels op voorraad liggen, kunt u deze direct meenemen. Ook kunt u in onze winkel in Bleiswijk en Utrecht persoonlijk advies krijgen van onze tegelexperts.