Outdoor

Keramische buitentegels

Een mooie tuin is in de zomer een prettige plek om te vertoeven. Maar ook 's winters kan uw tuin een echte eyecatcher zijn. Keramische buitentegels zorgen voor de perfecte uitstraling van uw terras. Tuintegels komen in vele soorten en maten: van klassieke natuursteenlook tegels tot aan moderne houtlook tegels. Tegenwoordig zien we ook vaak betonlook terrastegels, veelal uitgevoerd in XL-formaat. Ook leuk: buitentegels met een patroon. Of u nu voor éénzelfde patroon gaat of voor een combinatie van verschillende patronen: met patroon tuintegels creëert u een bijzonder terras!

Outdoor
Outdoor
Outdoor
Outdoor
Outdoor
Outdoor
Outdoor
Outdoor
Outdoor
Inspiratie Meer keramische buitentegels
Inspiratie

Meer inspiratie

Voor welke buitentegels moet u gaan?

Terrastegels en andere tuintegels krijgen het zwaar te verduren: temperatuurverschillen, vocht, geschuif met stoelen, gekras van skates... Slijtgroep 5 is daarom een vereiste. Keramische tegels zijn niet poreus en zijn daarom voor buiten gemakkelijker in onderhoud dan natuursteen. Er trekt niets in (laat er gerust een kop koffie of glas rode wijn op leeglopen), ze verkleuren niet en verslijten nauwelijks. Ook zijn ze in verschillende graden van stroefheid beschikbaar, afhankelijk of je voorkeur uitgaat naar schoonmaakgemak of slipvastheid.

Tegels voor buiten én binnen

Wilt u buiten naar binnen halen? Wij hebben vloertegels in dezelfde kleur en hetzelfde materiaal als sommige tegels voor buiten. Zo creëert u gemakkelijk een eenheid in sfeer en stijl!

JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u keramische tuintegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij geven u praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkel bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek