Tuintegels

Tuin en terras zijn uw woonkamer buiten. Als het een beetje meezit, brengt u er in de lente en zomer meer tijd door dan in de woonkamer. En als u openslaande deuren of een serre hebt, horen de binnen- en buitenruimte helemaal bij elkaar. Maar ook in de winter kan uw terras een blikvanger zijn. Bent u toe aan een nieuwe tuin? Bij Jan Groen doet u tuin inspiratie op! Voor elk terras heeft Jan Groen een passende oplossing. Bekijk onze verschillende terras voorbeelden en doe ideeën op voor uw eigen tuin. Met de buitentegels van Jan Groen realiseert u de tuin waar u naar op zoek bent!

Tuin stijlen

Welke stijl past bij u? Bij Jan Groen vindt u tuin voorbeelden voor elke woonstijl. Van traditioneel, modern, landelijk, harmonieus, stoer tot aan expressief: voor elke woonstijl is een passend terras te vinden. Speel met materialen, kleuren en motieven en creëer met de buitentegels van Jan Groen uw droomtuin! 

Traditionele tuin

Een traditionele tuin is tijdloos en gaat daardoor nooit vervelen. Op het terras zien we vaak natuurlijke materialen, zoals natuursteen. Neutrale kleuren als beige, bruin en grijs passen hier goed bij. U maakt uw traditionele tuin helemaal af met vaste planten, een houten schutting en kunststof tuinset, die jarenlang meegaat! 

Moderne tuin

Een moderne tuin heeft een minimalistische uitstraling en is gemakkelijk in onderhoud. Op het terras zien we vaak (licht)grijs, antraciet of zwart beton. Maar ook materialen als hout of metaal passen goed in een moderne tuin. Vaak worden moderne tuinen (bijna) volledig betegeld. Het groen komt terug in strakke betonnen plantenbakken. Design tuinmeubels maken de moderne tuin helemaal af!

Landelijke tuin

Groen, gezellig en knus: dat is een landelijke tuin! Natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen, passen goed op het terras. Ga voor lichte tinten, zodat het terras niet teveel afsteekt bij de natuurlijke kleuren van de tuin - denk aan beige, grijs en bruin. Met een houten tuinset, bloeiende bloemen en een natuurlijke schutting creëert u uw landelijke droomtuin.

Harmonieuze tuin

In een harmonieuze tuin zien we op het terras vaak hout en natuursteen. Maar patroontegels staan ook mooi in een harmonieuze tuin! Lichte kleuren zoals beige en grijs passen hier perfect bij. De rest van de tuin is romantisch en natuurlijk: denk aan bloeiende planten, veel gras en een schutting met een klimop er tegen aan. Tuinmeubelen van bamboe maken uw harmonieuze tuin helemaal af! 

Stoere tuin

Industrieel en no-nonsense, met een vleugje groen… Zo kunnen we een stoere tuin het beste omschrijven. Robuuste materialen als beton, hout en metaal worden vaak op het terras toegepast. Het liefst uitgevoerd in donkere kleuren, zoals grijs, antraciet en zwart. Met zwartmetalen tuinmeubelen, geoxideerde plantenbakken en een schutting van sloophout maakt u de stoere tuin van uw dromen!

Expressieve tuin

Een expressieve tuin is er één die opvalt! Op het terras zien we vaak bijzonder natuursteen of een mix van verschillende patroontegels. Vrijwel alle kleuren zijn toegestaan in een expressieve tuin – zolang u er zelf maar vrolijk van wordt! Combineer het geheel met een mix aan bloemen en planten, vrolijke kussens op uw tuinset en een gekleurde schutting. 

 

Daarom Jan Groen

Een wereld aan tegels...

Kom naar de winkel en laat u inspireren! Jan Groen heeft in Utrecht en Bleiswijk keuze uit een uiteenlopende collectie buitentegels, die we in verschillende opstellingen vertonen. Bij ons kunt u in alle rust ideeën voor uw eigen tuin opdoen. Voor ieder terras heeft Jan Groen een oplossing!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig?

In de winkels van Jan Groen staan onze tegelexperts klaar om u te adviseren. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw terras. Samen met u zoeken we de perfecte buitentegels voor u uit!

Jan Groen brengt uw keuze tot leven in een levensechte visualisatie van uw tuin. Met een 3D-ontwerp realiseert één van onze adviseurs in Bleiswijk samen met u uw ideale terras.

Wij helpen u graag

In onze winkels in Bleiswijk en Utrecht bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs  helpen u op weg. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

MAAK EEN AFSPRAAK Voor Tegeladvies
Wij helpen u graag

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Kwalitatieve producten
  3. Aantrekkelijke prijzen
  4. Uitgebreid assortiment
  5. 175.000 m2 op voorraad
  6. Service & garantie