Keramische tegels in tuinen

Tuin en terras zijn uw woonkamer buiten. Als het een beetje meezit, brengt u er in de lente en zomer meer tijd door dan in de woonkamer. En als u openslaande deuren of een serre hebt, horen de binnen- en buitenruimte helemaal bij elkaar. Maar ook in de winter kan uw terras een blikvanger zijn. Een vanzelfsprekende, oogstrelende overgang naar het groen eromheen. Met keramische buitentegels kan het. Keramische buitentegels zijn slijt-, vorst- en vochtvast en zijn eenvoudig in zand te leggen. U heeft keuze uit ontzettend veel soorten buitentegels: gaat u voor een moderne houtlook, of toch liever voor een klassieke natuursteenlook? Aan u de keuze! 

Voor welke buitentegels moet u gaan?

Terrastegels en andere tuintegels krijgen het zwaar te verduren: temperatuurverschillen, vocht, geschuif met stoelen, gekras van skates... Slijtgroep 5 is daarom een vereiste. Keramische tegels zijn niet poreus en zijn daarom voor buiten gemakkelijker in onderhoud dan natuursteen. Er trekt niets in (laat er gerust een kop koffie of glas rode wijn op leeglopen), ze verkleuren niet en verslijten nauwelijks. Ook zijn ze in verschillende graden van stroefheid beschikbaar, afhankelijk of je voorkeur uitgaat naar schoonmaakgemak of slipvastheid.

Voor buiten én binnen

Jan Groen heeft een mooi assortiment speciale tuin- en terrastegels. Deze tegels zijn wat zwaarder dan binnentegels, zodat ze direct in het zand gelegd kunnen worden. Er zijn tuintegels in dezelfde kleur en van hetzelfde materiaal als sommige tegels voor binnen. Zo creëert u gemakkelijk een eenheid in sfeer en stijl.

Bent u geïnteresseerd in keramische buitentegels?

Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek