Budget

Badkamertegels

De badkamer is een plek voor uzelf. Om 's ochtends rustig wakker te worden of aan het einde van de dag relaxt bij te komen. Een plek waar u zich letterlijk blootgeeft. Waar u onbekommerd zingt onder de douche, ontspant in bad, u omringt met lekkere geuren en voor uzelf zorgt. U brengt er tijd door die ertoe doet. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor een badkamerdesign met badkamertegels die helemaal passen bij hun persoonlijkheid.

Home
effen wandtegel in traditionele badkamer | 678-328
Budget
Betonlook wandtegel in moderne badkamer | 407-284
Home
Badkamer
Budget
Badkamer
Budget
Home
Budget
Badkamer
Badkamer Wandtegels
Budget
Betonlook vloertegel in moderne badkamer | 199-489
Budget
Budget
Badkamer
Home
Betonlook vloertegel in moderne badkamer | 908-718
Budget
Budget
Budget
Budget
Home
Budget
Badkamer Vloertegels

Badkamer tegel inspiratie

Tegels op de vloer en aan de wanden maken van de badkamer een stijlvol geheel. Maar er zijn veel verschillende tegel opties voor de badkamer. Welke kleur badkamer tegel past het best bij uw smaak? Welk formaat badkamer tegel hoort daarbij? Blijf lezen voor badkamer tegel inspiratie!
Een populair tegelformaat zijn grote tegels, bijvoorbeeld van 60 cm bij 120 cm. Badkamertegels in een groot formaat creëren rust en geven de badkamer een stijlvol en modern uiterlijk. Voor een badkamer met een meer speels effect, raden wij kleinere tegels aan, zoals tegelstroken of mozaïek.
Ook kunt ervoor kiezen om de vloertegels door te laten lopen op één van de wanden. Dit laat de badkamer ruimer ogen en creëert samenhang.

Budget
Home
Harmonieus natuurlijke badkamer met houtlook wand- en vloertegels en lichtgrijze betonlook wand- en vloertegels
Home
Home
Home
Home
Inspiratie Houtlook badkamer
Budget
Budget
Budget
Budget
Home
Home
Home
Kleurrijke expressieve badkamer met oranje uni tegels en patroontegels op de wand
Home
Budget
Budget
Home
Budget
Budget
Budget
Budget
Home
Budget
Home
Inspiratie Betonlook badkamer

Trends

Rustige kleuren in natuurlijke tinten. Dat is de trend voor badkamers. Maar wel afgewisseld met smaakvol aangebrachte accenten of tegelstroken op de wanden. Accenten in de vorm van bijvoorbeeld mozaïek in bijpassende kleuren of stone panels (onregelmatig aangebrachte natuursteenlook tegels). U ziet ze bijvoorbeeld op de achterwand van het toilet of bij de wastafels, zodat die plek er nét even wat meer uitspringt. Ook zijn XL-tegels – letterlijk - een grote trend. Grootformaat badkamertegels maken een ruimte optisch groter, waardoor ze perfect zijn voor in kleine(re) badkamers.

Home
Budget
Pamesa Art Rodin
Budget
Home
Budget
Budget
Budget
Budget
Inspiratie Patroon badkamer

De perfecte badkamer tegel

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten bij het uitzoeken van uw nieuwe badkamer tegel. Het betegelen van de badkamer is zeer populair, en niet voor niets. Tegels zijn makkelijk schoon te maken en goed te onderhouden. Vloertegels zijn ook goed te combineren met vloerverwarming.
De badkamer is de meest vochtige ruimte in elk huis, daarom mogen vloertegels niet glad zijn. De badkamer tegel is gelukkig vaak stroever. Ook kunt u bewust kiezen voor een antislip vloertegel. Jan Groen biedt verschillende antislip tegels met een antislipwaarde van A, B, of C.

Badkamertegels kopen bij Jan Groen

Bekijk een greep uit onze ruime tegelcollectie, of kom naar onze winkels in Bleiswijk en Utrecht en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij geven u praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wilt u thuis nog eens op uw gemak naar uw tegelkeuze kijken, voordat u besluit de badkamertegels te kopen? Maak dan gebruik van onze monster tegel service. Wij bieden deze service aan voor een selectie van het assortiment. Een monster badkamertegel zal u een impressie geven hoe de tegels er in uw badkamer uit zullen zien.

Bekijk ons assortiment tegels

Wij helpen u graag!

In onze winkel bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek