Witte tegels

Bij Jan Groen vindt u het grootste aanbod witte tegels in verschillende soorten, maten, materialen en kleuren. In ons assortiment vindt u tegels die geschikt zijn voor zowel de vloer als de wand. Bekijk ons assortiment witte tegels van de beste kwaliteit, tegen een scherpe prijs!

Filters

tot

Toon alle filters

Witte tegels kopen bij Jan Groen


Heeft u gekozen voor witte tegels? Goede keuze! Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor de tegel die aansluit bij al uw wensen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een mooie witte vloertegel met motief voor in uw keuken? Of juist een bescheiden matte tegel van 15x15 cm om een toiletruimte mee te betegelen? U bent bij Jan Groen aan het juiste adres!

 

Witte tegels voor de keuken


Door de kleur wit terug te laten komen in uw keuken laat u de ruimte groter lijken. Daarnaast zijn de tegels door de kleur makkelijk te combineren met de andere kleuren in uw interieur en zijn deze goed schoon te houden. Bekijk hier een aantal inspirerende voorbeelden voor de keuken en andere ruimtes in huis.   

 

Perfect voor de badkamer


Het gebruik van witte tegels zorgt in de badkamer voor een frisse look. Jan Groen biedt niet alleen witte tegels aan, maar geeft ook de mogelijkheid om tegels te combineren zodat er als het ware een soort patroon ontstaat. Maak hiervoor bijvoorbeeld gebruik van een metallook tegel en combineer deze met een witte tegel, zodat de ruimte qua kleuren in evenwicht blijft. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Neem dan een kijkje op onze inspiratiepagina. Natuurlijk zijn er naast de metallook tegel tal van andere mogelijkheden om te combineren met onze witte tegels. 

 

De voordelen van witte tegels

Witte tegels kennen verschillende voordelen. Hieronder noemen we er een paar om u te helpen een goede keuze te maken.
- De witte kleur brengt een frisse look met zich mee
- Het gebruik van lichte kleuren vergroot de ruimte in kwestie
- Eenvoudig om te combineren met andere kleuren in uw interieur

 

Onderhoud

Jan Groen biedt verschillende onderhoudsproducten aan om de tegels langer mooi, schoon en wit te houden. Wij hebben zowel producten die de tegels reinigen, beschermen en onderhouden

 

Bezoek een van onze winkels


Natuurlijk begrijpen wij dat u de tegels graag nog even met eigen ogen wilt komen bewonderen. Wij hebben winkels in Bleiswijk en Utrecht waar onze adviseurs graag met u meedenken over het kiezen van de beste tegel voor uw interieur. Kijk wel eerst even of uw favoriete tegel op de locatie in kwestie op voorraad is.