Grijze tegels

Naar wat voor soort grijze tegel u ook op zoek bent: bij Jan Groen vindt u een groots assortiment aan grijze keramische tegels. Wij hebben grijze tegels in verschillende vormen en maten voor zowel binnen als buiten. Bij Jan Groen is er altijd een tegel die bij u past!

Filters

tot

Toon alle filters

Grijze tegels voor elk interieur

De laatste jaren is de kleur grijs in een interieur enorm populair geworden. De kleur kenmerkt zich door zijn tijdloosheid en ruimtelijke werking in combinatie met wit en stoer accent met zwart. Jan Groen biedt u een ruimtelijk en betaalbaar aanbod in grijze tegels. Ga bijvoorbeeld voor een industriële look, met onze antraciete tegels. Of ga voor een variant als tegel met betonlook, welke een landelijke uitstraling creëert. De keramische tegels worden al verkocht vanaf €10,- per m2 tot hoever uw budget reikt. Kies dus daarom voor een nieuw interieur bij Jan Groen!

 

Het kiezen van de ideale tegel

Bepaalde factoren kunnen een wereld van verschil maken bij het stylen van uw interieur. Jan Groen heeft diverse inspiratie ideeën, maar daarnaast ook een aantal tips voor u:

  • Hou formaat en ruimte in balans, de tegel bepaalt mede het gevoel van ruimte in de kamer
  • Zorg voor creativiteit met de vorm van de tegel, hiermee zijn allerlei variaties te bedenken 
  • Kies de juiste legrichting, dit kan zorgen voor een meer ruimtelijk gevoel
  • Varieer eens met legpatronen, dit zorgt voor een speels effect
  • The sky is the limit, maak een keuze uit diverse kleuren, maten en vormen voor een uniek interieur!

Onderhoud en plaatsen tegels

Dankzij onze duurzame keramische tegels is het onderhoud bijna kinderspel. Jan Groen vertelt u graag hoe u uw tegels zo goed mogelijk van onderhoud voorziet, klik daarvoor hier. De bijbehorende reiniging, bescherming en onderhouds producten zijn ook verkrijgbaar.  Ook helpen wij u hier graag met de verwerking en plaatsing van de tegels. U krijgt voor alle soorten tegels (vloer, wand en tuin) duidelijke stappenplannen over hoe u zo secuur mogelijk te werk moet gaan voor een verbluffend eindresultaat. 

 

Jan Groen biedt u dé service!

Mocht uw interesse gewekt zijn naar onze tegels en wilt u ze graag met eigen ogen zien? Dat kan zeker! Wij staan voor u klaar in onze winkels in Bleiswijk en Utrecht voor het best mogelijke advies. Kijkt u vooraf wel even op de website of de desbetreffende tegel op voorraad is op die locatie. Op onze website is daarnaast ook heel veel informatie te vinden over onze producten. Mocht u op deze plek vragen hebben kunt u hier terecht voor persoonlijke hulp d.m.v. het contactformulier of bel naar onze winkels.