Tegels groen

Naar wat voor soort groene tegel u ook op zoek bent: bij Jan Groen vindt u een groots assortiment aan groene keramische tegels. Wij hebben groene tegels in verschillende vormen en maten voor zowel binnen als buiten. Bij Jan Groen is er altijd een tegel die bij u past!

Filters

tot

Toon alle filters

Trend-alert: de kleur groen

Groen is  terug van weggeweest! Heb jij de trend al gespot? Je vindt groene elementen in allerlei verschillende vormen en maten terug in het interieur. De groene kleur kan een speels effect geven aan een ruimte en creëert tegelijkertijd ook warmte. De kleur groen kan je laten terugkomen in muren, tegels en verlichting. Met groen haal je de natuur een beetje binnen in huis, zonder dat er planten aan te pas hoeven te komen. Combineer de kleur met bijvoorbeeld wit, grijs, zwart en andere natuurlijke materialen, voor een landelijke uitstraling. Benieuwd geworden? Bekijk ons aanbod groene tegels hier! 

 

Groene tegels in de badkamer

Veel badkamers worden betegeld, want dit brengt veel voordelen met zich mee. Tegels zijn namelijk onderhoudsvriendelijk en kunnen goed tegen water. Een nieuwe trend is om de badkamer te betegelen met groene tegels. Er zijn verschillende soorten kleuren groen die stijlvol in de badkamer staan.  Van lichtgroen, oudgroen, mint groen tot aan olijfgroen; er is genoeg keuze! Als je er voor kiest om de wand te betegelen, kun je voor groene mozaïektegels gaan of grote horizontale tegels. Als je één wand in de badkamer een groene kleur geeft, zorgt dit voor een stoer en speels effect. We hebben een ruim aanbod groene tegels voor in de badkamer, bekijk ze hier. 

 

Groene tegels in de keuken

Er zullen weinig mensen zijn die denken aan de kleur groen bij het betegelen van hun keuken. Echter, staat groen juist heel goed in de keuken. De kleur is namelijk helemaal terug van weggeweest. Groene tegels in de keuken geven een speels effect en zorgen voor een vrolijke uitstraling. Zo kun je diepgroene tegels goed combineren met houten planken.  Ook koperen accenten passen heel goed bij groen. Genoeg mogelijkheden dus! Wil je je keuken een vrolijke touch geven? Bekijk dan ons assortiment groene tegels.

 

Bezoek onze showroom of maak een afspraak!

Bij Jan Groen helpen we u graag bij het creëren van uw droomhuis en/of tuin. Daarnaast begrijpen wij dat u de tegels gezien wilt hebben voordat u deze koopt, dit biedt tegelijkertijd de kans om onze kwaliteit te ervaren. Wij staan altijd klaar om u te ontvangen, komt uw dichtstbijzijnde showroom bezoeken? Wij zijn te vinden in Rotterdam & Utrecht