Groene wandtegels

Naar wat voor soort groene wandtegel u ook op zoek bent: bij Jan Groen vindt u groene wandtegels in verschillende vormen, structuren, oppervlakten, kleuren, motieven, maten en afwerkingen. Bij Jan Groen is er altijd een groene wandtegel die bij u past!

Filters

tot

Toon alle filters

Wandtegels groen in de keuken

Geef uw keuken meer sfeer door groene wandtegels te plaatsen. Bij Jan Groen hebben we diverse tinten groen. Een van de trends voor tegels in de keuken is bijvoorbeeld een groene visgraat patroon als wandtegel. Dit geeft een fris en speels karakter aan uw woonkeuken. Bovendien zijn tegels aan uw keuken wand makkelijk schoon te houden. Keuken tegels op de wand zijn vaak keramisch, omdat deze vet-afstotend zijn. Bekijk ons aanbod groene keramische wandtegels! 

 

Het effect van groene wandtegels

Met de kleur groen aan de wand, geeft u uw interieur al snel een retro uitstraling. De groene keramische tegels geven uw ruimte een warme en vintage look. Combineer het groen met koperen kleuren, en uw interieur ziet er spik en span uit! Ook staat de kleur groen voor duurzaamheid, wat steeds belangrijker wordt. De kleur van 2020 is niet voor niets grijsgroen geworden, want duurzaamheid heeft ook invloed op ons gebruik van kleuren en materialen. Wilt u ook meegaan met de tijd? Kies dan voor onze groene wandtegels! 

 

Jan Groen tegels

Jan Groen is uw specialist in keramische wandtegels, vloertegels, tuintegels en nog veel meer. We hebben tegels beschikbaar in verschillende prijscategorieën. Met ruim 60 grote en kleinere merken uit binnen- en buitenland vindt u altijd een tegel die bij u past! Wilt u uw tegens nog even bekijken voordat u een aankoop doet? Bezoek dan onze showroom!  Wij zijn te vinden in Rotterdam & Utrecht