Tegels 15x15

Naar wat voor soort tegel u ook op zoek bent: bij Jan Groen vindt u een groots assortiment aan keramische wandtegels 15x15, vloertegels 15x15, mozaïektegels 15x15, mozaïek, plinten, sierstrippen, decors en tuintegels 15x15 van 1e keus kwaliteit.

Filters

tot

Toon alle filters

Speels effect met tegels 15x15


De toepasmogelijkheden met kleinere tegels zijn nog altijd groots en daarom nog steeds razend populair. Creëer zelf een speels patroon met onze wandtegels 15x15. Deze vallen perfect te combineren met de grotere maten tegels zoals keramische tegels 30x30 of 40x40. Ook in vloertegels 15x15 biedt Jan Groen een ruime keuze in diverse soorten, modellen, afwerkingen en kleuren. Ga hierbij voor een unieke grey blue, een clay green of brown variant om uw vloer aan te kleden zoals u wilt. Mocht er niet de juiste tegel voor u bij zitten, kijk dan eens naar ons nog ruimere aanbod in tegels 20x20. Hier zijn ontelbaar veel verschillende soorten, patronen, kleuren en vormen tegels te vinden die wel naar uw smaak zullen zijn. 

 

Voordelen van tegels kopen bij Jan Groen


Onze keramische tegels zijn extra lang gebakken in de oven van de fabriek zijn om hun unieke vorm en afwerking te krijgen. Hierdoor zijn de eerste keus kwaliteitsproducten van Jan Groen de perfecte toevoeging in uw huis of tuin. Daarnaast zijn Jan Groen tegels:

  • Budgetvriendelijk, dankzij de scherpe prijzen 
  • Bestand tegen krassen en vlekken, waardoor ze extra lang mooi blijven
  • Gemakkelijk te onderhouden, zeker met onze onderhoud tips
  • Een ecologische en duurzame keuze
  • Ideaal om uw vloerverwarming in te verwerken

 

Onderhoud en plaatsing


Als u de juiste keuze heeft gemaakt voor tegels 15x15 of een ander soort tegel en ze in gebruik wilt nemen zijn er verschillende dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Voor het plaatsen van de tegels heeft Jan Groen een handig stappenplan voor u samengesteld. Hierin wordt uitgebreid verteld over de stappen die doorlopen moeten worden, zoals de grond glad maken, de correcte positionering van de tegels en de juiste lijm hoeveelheid. Ook heeft u het passende gereedschap nodig om zo professioneel mogelijk te werk te gaan en uw tegel te leggen zoals een echte tegelzetter dat ook zou doen. 

Daarnaast is het onderhoud van de tegels één van de belangrijkste aspecten voor een zo maximaal mogelijke levensduur. Jan Groen biedt diverse onderhoudsproducten aan voor het reinigen, beschermen en onderhouden van uw tegels. Zo geniet u gegarandeerd jarenlang van uw nieuwe interieur!

 

Jan Groen, dé tegelexpert


Jan Groen Tegels streeft naar een zo uitmuntend mogelijke klantervaring en daarom staat bij ons de klant altijd op nummer één. De hoge service, het ruime aanbod in tegels, de scherp geprijsde producten en de juiste expertise maken Jan Groen de perfecte keuze voor al uw tegels. Het is aan te raden om de tegels in het echt te komen bekijken, want zo proeft u pas echt de pure kleuren en de uitstraling van de tegel die bij u past. Bekijk van tevoren of de tegel die u zoekt op voorraad is en kom langs in onze winkels in Bleiswijk of Utrecht en wij verzorgen u van de passende hulp en advies.