Wandtegels 15x15

Jan Groen biedt een breed assortiment aan wandtegels in het formaat 15x15 cm aan. De tegels komen in verschillende kleuren, structuren, motieven en vormen. Bij Jan Groen is er altijd een 15x15 wandtegel die bij u past!

Wandtegels 15x15 cm kopen bij Jan Groen

Heeft u gekozen voor wandtegels? Goede keuze! In tegenstelling tot andere wandbekleding zoals behang en muurverf hebben wandtegels de voordelen dat zij duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. Daarnaast zijn ze vochtbestendig en kunt u met een gerust hart voor bijvoorbeeld een betonlook tegel kiezen, aangezien deze niet onderscheiden is van echt beton.

 

Wandtegels voor in huis

De 15x15 cm tegels worden in huis meestal teruggevonden in de wat kleinere ruimtes. Zo zijn het toilet en de badkamer geschikte ruimtes voor dit formaat tegels. De wand achter de keuken leent zich ook als een goede oppervlakte voor onze 15x15 cm wandtegels. Doordat het vaak gaat om kleinere oppervlakten zijn er veel tegels nodig om de hele wand te kunnen vullen. Dit kan zorgen voor een drukke uitstraling. U kunt de ruimte in balans brengen door bijvoorbeeld een kleinere wand te betegelen met de 15x15 cm tegels en voor de grotere wand gebruik te maken van grotere tegels of een andere soort wandbekleding. 

 

Vormen en afwerking


Nadat u heeft besloten voor welke ruimte u de 15x15 cm wandtegels wilt gaan gebruiken, is het tijd om na te denken over de vorm en kleur. De bekende standaard vorm is natuurlijk het vierkant, maar bij Jan Groen hebben wij ook andere, meer unieke vormen wandtegels in ons assortiment. Wij bieden wandtegels in verschillende kleuren, zoals grijs, wit en zwart maar ook meer uitgesproken kleuren zoals blauw en rood. Daarnaast kunt u kiezen voor een glanzende of een matte tegel. Bij matte tegels is vuiligheid minder snel zichtbaar, maar glanzende tegels zijn daarentegen weer makkelijker te onderhouden. 

 

Verwerking en onderhoud van een tegelwand
Jan Groen verkoopt niet alleen tegels, maar geeft u ook de kans om deze tegels met behulp van ons stappenplan netjes te plaatsen. Wij bieden hiervoor het ideale het gereedschap en bouwmateriaal

 

Om de tegels weer schoon en fris te krijgen kunt u deze gemakkelijk afnemen met een vochtige microvezeldoek. Hiermee neemt u in een beweging het meeste stof op en zijn de tegels snel weer schoon en fris. Als de wand behoefte heeft aan een goede schoonmaakbeurt raden wij u aan om gebruik te maken van onze onderhoudsproducten waarmee u de wandtegels reinigt, beschermt en onderhoudt, zodat deze langer mooi zullen blijven.

 

Bezoek een van onze winkels

Heeft u vragen over bepaalde tegels of wilt u een deskundig advies voordat u een keuze maakt? We helpen u graag verder! Bezoek een van onze winkels in Bleiswijk of Utrecht en stel u vragen aan een van onze adviseurs. Zij zullen u helpen bij het kiezen van de tegel die bij u past.