Onderhouden keramische tegels

Met goed onderhoud blijven uw tegels lang mooi. Gebruik voor het reinigen van de tegels onderhoudsproducten die geschikt zijn voor keramische tegels. Producten met bestanddelen van zeep, olie of was vormen laagjes op de tegels, waardoor iedere voetafdruk zichtbaar wordt. Ook stof, haar en kruimels blijven dan aan de tegels vastplakken. Vuil hecht zich gemakkelijk tussen die laagjes, waardoor uw vloer eruit ziet alsof deze nooit echt schoon is - ook als u net heeft gedweild. Met deze onderhoudsproducten krijgt u uw tegels gegarandeerd schoon!

Voordat u aan de slag gaat met een reinigingsproduct, raden wij u aan het product eerst op een onopvallende plaats te testen. Zo kunt u bepalen of het product het gewenste resultaat geeft.

Wilt u een onderhoudsproduct kopen? Kom naar Jan Groen Bleiswijk! Niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Stuur dan een mailtje naar info@jangroentegels.nl of bel naar 010-5215055 (telefonisch bereikbaar: ma. t/m za. 9:30 - 17:00 uur).

Onderhouden keramische tegels

De HMK R157 Intensieve Tegelreiniger is een mild alkalische oplosmiddelvrije speciaalreiniger voor vele toepassingen en verwijdert olieachtige en vettige lagen, resten onderhoudsproducten en bouwvervuiling.

Product bekijken

Onderhouden keramische tegels natte ruimtes

De R159 Tegel- en Sanitairreiniger verwijdert een lichte cementsluier, kalkaanslag, urinesteen en zeepresten. Alleen geschikt voor zuurbestendige ondergrond.

Product bekijken

Onderhouden gepolijste/fijnkeramische tegels

De HMK P315 Porcelanato Onderhoudsreiniger is geschikt voor het dagelijks reinigen van gepolijste/fijnkeramische tegels. Het reinigt en verzorgt de tegels. Ondersteund de beschermende behandeling van het oppervlak.

Product bekijken

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek