Onderhoud keramische tegels

Met het juiste onderhoud blijven uw tegels lang mooi. Gebruik voor het onderhoud van de tegels onderhoudsproducten die geschikt zijn voor keramische tegels. Minder geschikte producten bevatten olie, gel of dierlijke vetten en vormen laagjes op de tegels. Deze laagjes veroorzaken vlekken en vegen. Zelfs voetafdrukken kunnen zichtbaar blijven. Het lijkt alsof uw vloer niet schoon is, zelfs als u net heeft gedweild. Met onze adviezen krijgt en houdt u uw tegels gegarandeerd schoon!

Slijtage voorkomen

Ondanks het feit dat de vloertegels over een zeer hoge slijtklasse beschikken kunnen deze helaas ook slijten. Het is daarom van belang om de vloer regelmatig te reinigen, met name zand (bouwplaats) zorgt voor een schurend effect. 

Lees meer over slijtage voorkomen

Regulier onderhoud

Met goed wekelijks onderhoud en de juiste onderhoudsproducten blijven uw keramische tegels lang mooi. Wij geven u graag stap voor stap advies over het regulier onderhouden van uw tegels!

Stappenplan regulier onderhoud

Periodiek onderhoud

Om uw tegels lang mooi en schoon te houden, is het gemiddeld een keer per jaar nodig om de tegels te reinigen.

Stappenplan periodiek onderhoud

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Meer informatie Voor persoonlijk afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek