Regulier onderhoud

Voor mooie, glanzende tegels adviseren wij wekelijks de tegels schoon te maken de HMK R157 Intensieve Tegelreiniger. De HMK R157 is geschikt voor het verwijderen van o.a. algemene vervuiling, (huid)vetten en zeepresten en is bruikbaar voor zowel periodiek als wekelijks onderhoud. 

Voordat u aan de slag gaat met een onderhoudsproduct, raden wij u aan het product eerst op een onopvallende plaats te testen. Zo kunt u bepalen of het product het gewenste resultaat geeft.

Regulier onderhoud

Stappenplan

Benodigdheden

 • Stofzuiger of bezem
 • Emmer met water
 • HMK R157 Intensieve Tegelreiniger
 • Schone microvezeldoek en dweil met trekker, zoals een Greenspeed┬«

Werkwijze

 1. Verwijder als eerste met een stofzuiger of bezem al het losse vuil van de vloer.
 2. Maak een sopje door twee dopjes HMK R157 Intensieve Tegelreiniger door het water te vermengen.
 3. Ga met de dweil met microvezeldoek (zoals de Greenspeed®) over het tegeloppervlak en laat het schoonmaakmiddel enkele minuten inwerken.
 4. Spoel, voordat het schoonmaakmiddel opgedroogd is, de vloer met schoon water na.
 5. Voor een gegarandeerd schoon eindresultaat herhaalt u bovenstaande stappen minimaal een keer in de week. Was de microvezeldoek in de wasmachine voordat u het de volgende schoonmaakbeurt weer gaat gebruiken.

 

Tips!

 • Kijk uit met spetters op bijvoorbeeld kranen en douchedeuren. Wees voorzichtig met onverdunde HMK R157 op gevoelige oppervlakken, zoals gepolijst- of geglazuurd hout, verschillende kunststoffen, geverfde- of gelakte oppervlakken. 
 • Voor elk reinigingsmiddel geldt: lees vooraf goed het etiket. In geval van twijfel altijd het betreffende product op een onopvallende plaats testen. 

Wilt u de HMK R157 Intensieve Tegelreiniger kopen?

Kom naar Jan Groen Bleiswijk! Niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Stuur dan een mailtje naar info@jangroentegels.nl of bel naar 010-5215055 (telefonisch bereikbaar: ma. t/m za. 9:30 - 17:00 uur).

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Bezoek de winkel Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

 1. Persoonlijk & deskundig advies
 2. Hoge service
 3. Scherpe prijzen
 4. Groots assortiment
 5. Uit voorraad leverbaar
 6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek