Regulier onderhoud

Met goed wekelijks onderhoud blijven uw keramische tegels lang mooi. Gebruik voor het reinigen van de tegels onderhoudsproducten die geschikt zijn voor keramische tegels. Producten met bestanddelen van zeep, olie of was vormen laagjes op de tegels, waardoor iedere voetafdruk zichtbaar wordt. Ook stof, haar en kruimels blijven dan aan de tegels vastplakken. Vuil hecht zich gemakkelijk tussen die laagjes, waardoor uw vloer eruit ziet alsof deze nooit echt schoon is – ook als u net gedweild heeft. Met dit advies krijgt u uw tegels gegarandeerd schoon!

Voor mooie, glanzende tegels adviseren wij de HMK R157 Intensieve Tegelreiniger. De HMK R157 is geschikt voor het verwijderen van o.a. algemene vervuiling, (huid)vetten en zeepresten en is bruikbaar voor zowel periodiek als wekelijks onderhoud. 

Regulier onderhoud gepolijste/fijnkeramische tegels

Gepolijste/fijnkeramische tegels hebben een wat poreuzer oppervlak dan normale keramische tegels. Hierdoor kunt u niet alle onderhoudsproducten gebruiken. Wij adviseren voor gepolijste/fijnkeramische tegels de HMK P315 Porcelanato Onderhoudsreiniger. De HMK P315 is geschikt voor het dagelijks reinigen van gepolijste/fijnkeramische tegels. Het reinigt en verzorgt de tegels en ondersteunt daarnaast de beschermende behandeling van het oppervlak. Zorg ervoor dat de gepolijste/fijnkeramische tegels goed geïmpregneerd zijn met het juiste impregneermiddel voordat u aan de slag gaat met het reinigen van de tegels. 

Onderhoudsproducten kopen

Voordat u aan de slag gaat met een reinigingsproduct, raden wij u aan het product eerst op een onopvallende plaats te testen. Zo kunt u bepalen of het product het gewenste resultaat geeft.

Wilt u een onderhoudsproduct kopen? Kom naar Jan Groen Bleiswijk! Niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Stuur dan een mailtje naar info@jangroentegels.nl of bel naar 010-5215055 (telefonisch bereikbaar: ma. t/m za. 9:30 - 17:00 uur).