Periodiek onderhoud

Naast regulier onderhoud is het minimaal twee keer per jaar nodig de tegels wat grondiger te reinigen. Met goed periodiek onderhoud blijven uw tegels lang mooi. Gebruik voor het reinigen van de tegels onderhoudsproducten die geschikt zijn voor keramische tegels. Producten met bestanddelen van zeep, olie of was vormen laagjes op de tegels, waardoor iedere voetafdruk zichtbaar wordt. Ook stof, haar en kruimels blijven dan aan de tegels vastplakken. Vuil hecht zich gemakkelijk tussen die laagjes, waardoor uw vloer eruit ziet alsof deze nooit echt schoon is – ook als u net gedweild heeft. Met dit advies krijgt u uw tegels gegarandeerd schoon!

Schone en glanzende tegels

Voor mooie, glanzende tegels adviseren wij de HMK R157 Intensieve Tegelreiniger. De HMK R157 is geschikt voor het verwijderen van o.a. algemene vervuiling, (huid)vetten en zeepresten en is bruikbaar voor zowel periodiek als wekelijks onderhoud. 

Voegen schoonmaken

Wilt u graag uw voegen schoonmaken? Gebruik dan de HMK R158 Badkamer- en douchecabine reiniger. De HMK R158 zit in een handige sprayflacon en is gebruiksklaar, waardoor u het middel niet met water hoeft te vermengen.

Kalkaanslag verwijderen

Om kalkaanslag te verwijderen kunt u de HMK R159 Tegel- en sanitairreiniger gebruiken. Vermeng de HMK R159 vooraf met water. Voor lichte kalkaanslag gebruikt u de HMK R158 Badkamer- en douchecabine reiniger.

Onderhoudsproducten kopen

Voordat u aan de slag gaat met een reinigingsproduct, raden wij u aan het product eerst op een onopvallende plaats te testen. Zo kunt u bepalen of het product het gewenste resultaat geeft.

Wilt u een onderhoudsproduct kopen? Kom naar Jan Groen Bleiswijk! Niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Stuur dan een mailtje naar info@jangroentegels.nl of bel naar 010-5215055 (telefonisch bereikbaar: ma. t/m za. 9:30 - 17:00 uur).