Onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen tegels Op zoek naar onderhoudsmiddelen? Bij Jan Groen hebben we de producten waarmee u uw vloer goed kan onderhouden. Daarnaast bieden wij onderhoudsmiddel aan voor natuursteen tegels. Alles om u zolang mogelijk van uw tegels te laten genieten. Onderhoudsmiddelen voor tegels kopen Het onderhouden van uw tegels is belangrijk als u zolang mogelijk van uw tegels wilt genieten. Bij Jan Groen weten we dit en hebben daarom onderhoudsmiddelen waardoor ook uw tegels er weer tegenaan kunnen. Benieuwd wat wij voor uw tegels kunnen betekenen? Bekijk het aanbod en zie het zelf!

Filters

tot

Toon alle filters
212-344 PROF

Onderhoudsmiddel R158 Badkamerreiniger

€ 16,09 per Stuk

Incl. BTW

473-145 PROF

Onderhoudsmiddel Vloeronderhoud 1 ltr

€ 17,75 per Stuk

Incl. BTW

545-133 PROF

Onderhoudsmiddel P323 (1 liter)

€ 21,30 per Stuk

Incl. BTW

549-998 PROF

Onderhoudsmiddel Onderhoud natuursteen 1 ltr

€ 22,25 per Stuk

Incl. BTW

680-409 PROF

Onderhoudsmiddel R156 Badkamerreiniger marmer

€ 16,09 per Stuk

Incl. BTW

782-755 PROF

Onderhoudsmiddel P315 (1 liter)

€ 15,43 per Stuk

Incl. BTW

913-106 PROF

Onderhoudsmiddel P324 (1 liter)

€ 14,64 per Stuk

Incl. BTW

Vloeronderhoud

Weer tijd voor de reguliere of periodieke onderhoud van uw vloer? Met de juiste vloeronderhoudsmiddel is de klus zo geklaard. De vloeronderhoud van Jan Groen is specifiek ontwikkeld voor het normale onderhoud van de vloer. Daarnaast is het ook uitermate geschikt voor PVC of laminaat. Het bevat geen was of andere afwerking die een waas of residu kunnen opbouwen. Hierdoor wordt een snellere opbouw van vervuiling voorkomen. Benieuwd hoe je best aan de slag kan gaan? bekijk dan onze adviespagina.

Onderhoud natuursteen

De onderhoudsmiddel voor natuursteen is speciaal ontworpen voor het onderhouden van alle soorten natuursteen en andere poreuze steensoorten. Het is uiterst effectief tegen vuil maar vriendelijk voor het schoon te maken oppervlak. Het onderhoudsmiddel is ook te gebruiken op vloeren waar een was of andere afwerking op heeft plaats gevonden zonder deze te beschadigen. Benieuwd hoe u het beste uw vloer kan onderhouden? Bekijk dan onze adviespagina.

FAQ:

Hoe kan ik mijn tegels het beste onderhouden en slijtage voorkomen?

Slijtage van uw tegels voorkomen? Om uw tegels het beste te onderhouden is het aan te raden om regulier uw te onderhouden. Liever een periodieke reiniging? u leest alles over het goed onderhouden en het voorkomen van slijtage op uw tegels op onze adviespagina.

Wat is de levertijd?

Tegels die we op voorraad hebben, kunt u direct meenemen of worden binnen twee werkdagen bij u thuis bezorgd. Wanneer u besluit onderhoudsproducten, gereedschappen en bouwmaterialen te bestellen via de mail of telefoon, versturen we uw bestelling na drie werkdagen