Toilettegels

Het toilet is een plek waar u meerdere malen per dag bent. Wist u dat u maar liefst één tot drie jaar van uw leven op het toilet doorbrengt? Het is daarom belangrijk dat u zich prettig voelt in het kleinste kamertje van uw huis. Bent u toe aan een nieuw toilet? Bij Jan Groen doet u toilet inspiratie op! Voor iedere wand en vloer in het toilet heeft Jan Groen een passende oplossing. Bekijk de verschillende voorbeelden en doe ideeën op voor uw eigen toilet. Met de toilet tegels van Jan Groen creëert u het toilet die u altijd al heeft gewild! 

Toilet stijlen

Welke woonstijl heeft u? Bij Jan Groen vindt u toilet voorbeelden voor iedere stijl: traditioneel, modern, landelijk, harmonieus, stoer, expressief… Voor elke woonstijl is een passende toiletvloer en –wand te vinden. Speel met materialen, kleuren en motieven en creëer met de wand- en vloertegels van Jan Groen het toilet van uw dromen! 

Traditioneel toilet

Een traditioneel toilet is tijdloos en daardoor niet onderhevig aan woontrends. Materialen die vaak in een traditioneel toilet voorkomen zijn natuursteen en hout, maar ook klassieke patroonvloeren of effen zwart-wit geblokte tegelvloeren zien we regelmatig in een traditioneel toilet. Het kleurenpalet is neutraal, met kleuren als zwart, wit, beige, bruin of grijs. Een klassieke toiletpot en degelijke toiletaccessoires zorgen voor een toiletruimte waar u niet snel op uitgekeken raakt!

Modern toilet

Een modern toilet is strak, rustig en oogt, dankzij de kleine ruimte, behoorlijk ruimtelijk. Op de vloeren en wanden zien we vaak materialen als beton, metaal of natuursteen terug. Wilt u een minimalistische en neutrale uitstraling? Ga dan voor basic kleuren zoals grijs, wit, zwart, antraciet of bruin. Houdt u wel van wat kleur? Kies dan voor één kleuraccent, dat u bijvoorbeeld in de nis of op de toiletuitbouw terug laat komen. Maak het geheel af met een design wc-pot en strakke accessoires gemaakt van kunststof, metaal, glas, of hout. 

Landelijk toilet

Sfeervol en gezellig: zo kunnen we een landelijk toilet het beste omschrijven. In een landelijk toilet zien we vaak natuurlijke materialen op de wand en vloer, die zorgen voor een warme sfeer. Denk aan natuursteen of hout, vaak uitgevoerd in rustige kleuren als grijs, wit, beige en bruin. Een klassieke patroonvloer- of wand zorgt voor een chique sfeer in uw toilet. Met sierlijke toiletmeubels en klassieke accessoires maakt u uw landelijke toilet helemaal af. 

Harmonieus toilet

Een rustig toilet, met romantische en natuurlijke invloeden: we hebben het over een harmonieus toilet! Geïnspireerd op de Scandinavische woonstijl, waardoor we op de wanden en vloeren vaak natuurlijke materialen in lichte tinten zien – denk aan hout en natuursteen. Maar ook lichtgekleurd beton past goed in een harmonieus toilet. Of wat dacht u van pastelkleurige patronen op de wand of vloer? Met vrouwelijke accessoires en zachte gastendoeken creëert u het perfecte harmonieuze toilet. 

Stoer toilet

In een stoer toilet zien we vaak robuuste materialen op de wanden en vloeren, zoals beton, metaal of hout. Kleuren als donkerbruin, antraciet en zwart zien we vaak terug in een stoer toilet – soms gecombineerd met lichtgekleurde accenten. De combinatie van minimalistische vormen en onbewerkte materialen zorgen voor een industriële uitstraling van uw wc. Strakke toiletmeubels en rauwe accessoires maken uw stoere toilet helemaal af. 

Expressief toilet

Een expressief toilet is er één die opvalt! Op de wanden en vloeren zien we vaak aparte patronen, vrolijke kleuren en schitterende metallics. Als tegenhanger komen ingetogen materialen ook regelmatig voor in een expressief toilet. Denk aan beton en natuursteen, die ervoor zorgen dat andere aspecten in uw expressieve toilet er éxtra uitspringen. Design toiletmeubels en bohemian accessoires zorgen voor een bijzonder toilet!

Daarom Jan Groen

Een wereld aan tegels...

Kom naar de winkel en laat u inspireren! Jan Groen heeft in Utrecht 750 vierkante meter en in Bleiswijk 20.000 vierkante meter aan tegelvloeren en tegelwanden. In de winkels vindt u verschillende opstellingen en woonruimtes. Bij ons kunt u in alle rust ideeën opdoen. Voor iedere wand, vloer, woonstijl & woonruimte heeft Jan Groen een mooie oplossing!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig?

In de winkels van Jan Groen staan onze tegelexperts klaar om u te adviseren. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw toilet. Samen met u zoeken we de perfecte tegels uit!

Jan Groen brengt uw tegelkeuze tot leven in een levensechte visualisatie van uw toilet. Met een 3D-ontwerp realiseert één van onze adviseurs in Bleiswijk samen met u uw ideale toilet.

Wij helpen u graag

In onze winkels in Bleiswijk en Utrecht bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs  helpen u op weg. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

MAAK EEN AFSPRAAK Voor Tegeladvies
Wij helpen u graag

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Kwalitatieve producten
  3. Aantrekkelijke prijzen
  4. Uitgebreid assortiment
  5. 175.000 m2 op voorraad
  6. Service & garantie