Natuursteenlook vloertegel in harmonieuze woonkamer | [737-262]

Hoek- en randafwerking

Nadat uw vloer en/of wand is betegeld, is het tijd voor de afwerking. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen, waaronder:

  • Hoek- en randprofielen;
  • Kit;
  • Plinten.

Hoek- en randprofielen
Hoek- en randprofielen zijn een goede oplossing voor het afwerken van tegels die haaks op elkaar staan. Hoek- en randprofielen zorgen voor een nette afsluiting tussen de betegelde oppervlakken en de randen. U verwerkt hoek- en randprofielen eenvoudig tijdens het verlijmen van de tegels. 

Kit
Kit gebruikt u wanneer u in een natte ruimte de tegels wilt afsluiten, zoals in de badkamer, keuken en toilet. Kit gaat lekkage en schimmel tegen. Ook vangt kit de werking van het tegelwerk op. U kit tegels bij de aansluiting tussen muur en vloer, maar ook tussen muur en plafond en muren onderling. Kit is in verschillende kleuren te koop. Het mooiste is als u de kitkleur overeen laat komen met de voegkleur. 

Plinten
Wilt u een passende afwerking van uw tegelvloer? U kunt ervoor kiezen om plinten van uw vloertegels te laten maken. Bij sommige merken bestaan ook kant-en-klare plinten. Plinten vullen de ruimte tussen de vloer en wand op. Ook zorgen ze ervoor dat het laagste gedeelte van de muur beschermt is wanneer u bijvoorbeeld gaat stofzuigen of dweilen. 

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Bezoek de winkel Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek