Woonkamertegels

De woonkamer is één van de belangrijkste ruimtes in huis. U brengt er namelijk veel tijd in door! Met het hele gezin tv kijken, gezellig borrelen met vrienden, relaxen op de bank met een tijdschrift... Dit vraagt om een woonkamer die helemaal aansluit op uw woonstijl en behoeftes. Bent u toe aan een nieuwe huiskamer? Bij Jan Groen doet u woonkamer inspiratie op! Voor iedere wand en vloer in de woonkamer heeft Jan Groen een passende oplossing. Bekijk de verschillende voorbeelden en doe ideeën op voor uw eigen woonkamer. Met de woonkamer tegels van Jan Groen creëert u de woonkamer waar u altijd al van heeft gedroomd! 

Woonkamer stijlen

Welke woonstijl heeft u? Bij Jan Groen vindt u woonkamer voorbeelden voor elke stijl: landelijk, modern, traditioneel, stoer, expressief, harmonieus… Voor elke woonstijl is een passende woonkamervloer en –wand te vinden. Speel met materialen, kleuren en motieven en creëer met de wand- en vloertegels van Jan Groen de huiskamer waar u zich thuis voelt! 

Landelijke woonkamer

In een landelijke woonkamer ervaart u de rust en kalmte die op het platteland te vinden is – zelfs midden in de stad. Houten of natuurstenen wanden en vloeren staan mooi in vrijwel elke landelijke huiskamer: of u nu meer van landelijk modern houdt of juist van een romantische brocante woonkamer. Bent u meer van een landelijk chique interieur? Een klassieke patroonvloer of –wand zorgt voor een chique sfeer in uw huiskamer. In een landelijke woonkamer zien we vaak rustige kleuren zoals wit, grijs, beige en bruin. Met houten meubels, wollen kleden, zachte kussens en rieten manden maakt u uw landelijke woonkamer helemaal af. 

Moderne woonkamer

Een moderne woonkamer is strak, rustig en ruimtelijk. Op de vloeren en wanden zien we vaak materialen als natuursteen, metaal of beton terug. Maar ook een houten wand of vloer past goed in een moderne woonkamer! Voor een neutrale en minimalistische uitstraling gaat u voor basic kleuren zoals grijs, wit, zwart, antraciet en bruin, die u kunt combineren met één kleuraccent. Maak het geheel af met design meubels en strakke accessoires gemaakt van metaal, glas, kunststof of hout. Het resultaat: een woonkamer waar u volledig tot rust kunt komen. 

Traditionele woonkamer

In een traditionele woonkamer zien we wanden en vloeren die niet aan woontrends onderhevig zijn. Materialen die vaak voorkomen zijn hout en natuursteen, veelal uitgevoerd in rustige kleuren zoals zwart, wit, beige, grijs of bruin. Klassieke patroonvloeren komen ook regelmatig voor in een traditionele woonkamer. Patroonvloeren zorgen voor een klassieke Engelse woonkamerstijl. Kwaliteitsmeubels en tijdloze woonaccessoires maken van uw huiskamer een gezellig ruimte die nog járen mee gaat!

Stoere woonkamer

Een stoere woonkamer kenmerkt zich door het robuuste materiaalgebruik op de wanden en vloeren. Denk aan hout, beton of metaal…  In een stoere woonkamer passen materialen met een verweerd uiterlijk. Kleuren als donkerbruin, antraciet en zwart zien we vaak terug in een stwoonkamer – soms gecombineerd met lichtgekleurde accenten. Industriële meubels, houten en betonnen woonaccessoires en (imitatie) dierenhuiden op de vloer zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt in uw stoere woonkamer.

Expressieve woonkamer

Op expressieve woonkamer wanden en vloeren zien we vaak vrolijke kleuren, aparte patronen en schitterende metallics. Als tegenhanger komen ingetogen materialen ook regelmatig voor. Denk aan beton en natuursteen, die ervoor zorgen dat andere aspecten in uw expressieve woonkamer er nét wat meer uitspringen. Retro design meubels en bohemian woonaccessoires zorgen voor een persoonlijke en originele touch, waarmee u een bijzondere woonkamer creëert.  

Harmonieuze woonkamer

Rustig, natuurlijk en romantisch, met Scandinavische invloeden… Zo kunnen we een harmonieuze woonkamer het beste omschrijven. Op de wanden en vloeren zien we vaak natuurlijke materialen en lichte tinten. Denk aan houten wanden en vloeren, gecombineerd met bijvoorbeeld natuursteen in zachte tinten. Een patroonvloer of -wand past ook goed in een harmonieuze woonkamer. Maak uw harmonieuze woonkamer helemaal af met natuurlijke meubels, zachte stoffen en vrouwelijke accessoires. 

 

Daarom Jan Groen

Een wereld aan tegels...

Kom naar de winkel en laat u inspireren! Jan Groen heeft in Utrecht 750 vierkante meter en in Bleiswijk 20.000 vierkante meter aan tegelvloeren en tegelwanden. In de winkels vindt u verschillende opstellingen en woonruimtes. Bij ons kunt u in alle rust ideeën opdoen. Voor iedere wand, vloer, woonstijl & woonruimte heeft Jan Groen een mooie oplossing!

In één keer klaar met VloerCompleet®

Een complete tegelvloer van A tot Z, waar u geen omkijken naar heeft. Als u op zoek bent naar een tegelvloer voor uw woonkamer, keuken en/of hal, biedt Jan Groen Home u VloerCompleet® aan. U zoekt de tegels uit, wij regelen de rest: van het leggen van uw nieuwe tegelvloer tot aan het opruimen van klusafval. Inclusief vloerverwarming en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Op VloerCompleet® krijgt u vijf jaar volledige garantie. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat gaat u voor VloerCompleet®!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig?

In de winkels van Jan Groen staan onze tegelexperts klaar om u te adviseren. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw woonkamer. Samen met u zoeken we de perfecte tegels uit! 

Jan Groen brengt uw tegelkeuze tot leven in een levensechte visualisatie van uw woonkamer. Met een 3D-ontwerp realiseert één van onze adviseurs in Bleiswijk samen met u uw ideale woonkamer.

Wij helpen u graag

In onze winkels in Bleiswijk en Utrecht bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs  helpen u op weg. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

MAAK EEN AFSPRAAK Voor Tegeladvies
Wij helpen u graag

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Kwalitatieve producten
  3. Aantrekkelijke prijzen
  4. Uitgebreid assortiment
  5. 175.000 m2 op voorraad
  6. Service & garantie