Keramische tegels in woonkamers

De woonkamer is één van de belangrijkste ruimtes in huis. U brengt er namelijk veel tijd in door. Met het hele gezin tv kijken, gezellig borrelen met vrienden, relaxen op de bank met een tijdschrift... Dit vraagt om een kamer die helemaal aansluit bij uw woonstijl en behoeftes. Keramische tegels passen perfect in een woonkamer. Met eventueel vloerverwarming eronder voor extra comfort. Ook zien we steeds vaker wandtegels voor in de woonkamer. Gaat u voor houtlook, natuursteenlook, betonlook of patroontegels? 

VloerCompleet®

Een complete tegelvloer van A tot Z, waar u geen omkijken naar heeft. Als u op zoek bent naar een tegelvloer voor in uw woonkamer, keuken en/of hal, biedt Jan Groen Home u VloerCompleet® aan. U zoekt de tegels uit, wij regelen de rest: van het leggen van uw nieuwe tegelvloer tot het opruimen van klusafval. Inclusief vloerverwarming en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Op VloerCompleet® krijgt u vijf jaar volledige garantie. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat gaat u voor VloerCompleet®!

Welke tegels kunnen in de woonkamer?

De woonkamer is een plek waarin geleefd wordt. Tegels zijn slijtvast, duurzaam en eenvoudig in onderhoud. We adviseren voor in de woonkamer keramische tegels met slijtvastheid 4 of 5 te kiezen, zodat u zeker van bent dat uw vloer tegen een stootje kan!

Bent u geïnteresseerd in woonkamertegels?

Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek