Effen tegel inspiratie

Creëer een rustige en evenwichtige woonruimte met effen tegels! Keramische effen tegels zijn tegels in één kleur. Het voordeel van keramische effen tegels is dat ze slijtvast, duurzaam en eenvoudig in onderhoud zijn. Daarnaast kunt u met effen tegels alle kanten op! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Bent u op zoek naar effen tegels? Bij Jan Groen doet u effen tegel inspiratie op! Voor iedere wand en vloer in huis heeft Jan Groen een passende oplossing. Bekijk onze verschillende effen tegel voorbeelden en doe ideeën op voor uw woning. Met de effen tegels van Jan Groen creëert u de woonruimte van uw dromen! 

Keramische effen tegels in huis 

Effen tegels kunnen zowel op de wand als op de vloer geplaatst worden en passen in iedere woonruimte: van badkamer, toilet en keuken tot aan hal, woonkamer en slaapkamer. Er bestaan zelfs effen tegels voor op het terras! Dankzij hun ingetogen uitstraling passen keramische effen tegels bij elke woonstijl. Of u nu van traditioneel, modern, landelijk, harmonieus, stoer of expressief houdt: voor iedere woonsmaak is er wel een passende effen tegel te vinden. Bent u op zoek naar de perfecte effen tegels? Bij Jan Groen vindt u voorbeelden voor elke woonruimte én woonstijl. Laat u inspireren! 

Keramische effen tegels in badkamers 

Met effen tegels maakt u van uw badkamer een plek waar u heerlijk kunt ontspannen. Voor een traditionele uitstraling van uw badkamer combineert u neutraal gekleurde effen tegels met elkaar. Wat dacht u van een klassieke zwart-wit geblokte tegelvloer? Een rustieke houtlook tegelvloer in combinatie met zachtgekleurde effen wandtegels is perfect voor in een landelijke badkamer. Grote effen wand- en vloertegels geven uw badkamer een moderne uitstraling. Ga in een harmonieuze badkamer voor lichte effen tegels, die u combineert met patroon- en houtlook tegels. In een stoere badkamer passen donkere effen tegels. Mooi: mix effen tegels met metallook tegels om uw stoere badkamer helemaal af te maken. Een expressieve badkamer leent zich goed voor een mix & match van verschillende kleuren effen tegels. 

Keramische effen tegels in toiletten 

Effen tegels zijn ideaal voor het kleinste kamertje in huis! Dankzij hun neutrale uitstraling laten ze het toilet groter lijken. Grootformaat effen tegels in naturelle kleuren als zwart, grijs en wit komen vaak voor in moderne of stoere toiletten. In een expressief toilet zien we vaak vrolijk gekleurde effentegels. Voor een harmonieus toilet combineert u effen tegels met een ander soort tegel, zoals patroontegels. In een landelijk toilet mixt u neutrale effen tegels op de wand met houtlook tegels op de vloer. Betegel in een traditioneel toilet eenzelfde soort effen tegels – voor een tijdloos effect.  

Keramische effen tegels in keukens 

Wilt u ontspannen kunnen koken in uw keuken? Kies dan voor effen tegels! Ga in een moderne keuken voor strakke effen vloertegels in een neutrale kleur. Tip: plaats als accent smalle metro wandtegels in een bijpassende kleur. Een traditionele keuken is niet compleet met een geblokte effen tegelvloer en rustige effen wandtegels in dezelfde kleur. Kleine, vierkante effen wandtegels geven uw keuken direct een landelijke uitstraling – helemaal wanneer u de tegels combineert met houtlook of natuursteenlook tegels. In een harmonieuze of expressieve keuken gaat u voor een mix & match aan verschillende effen tegels – eventueel gecombineerd met een andere soort tegels. Antracietkleurige of zwarte XL effen tegels staan goed in een stoere keuken. 

Keramische effen tegels in hallen

Met effen tegels in de hal voelt u zich direct thuis! In een traditionele hal passen rustige effen tegels, die niet trendgevoelig zijn. Een harmonieuze hal krijgt u met lichtgekleurde effen tegels, die u eventueel in een patroon kunt leggen. In een landelijke hal passen neutrale effen wandtegels goed. Maak het geheel af met houtlook tegels voor op de vloer. Donkere effen tegels staan mooi in een stoere hal – helemaal als u ze combineert met betonlook tegels. In een expressieve hal mixt u effen tegels in verschillende kleuren en formaten, voor een bijzonder resultaat. In een moderne hal zien we vaak grote effen tegels op de vloer.  

Keramische effen tegels in woonkamers 

Maak van uw woonkamer een evenwichtige ruimte met effen tegels. Met zwarte, antracietkleurige, grijze of bruine effen tegels maakt u uw moderne woonkamer helemaal af. Voor een stoere woonkamer gaat u voor grootformaat effen tegels in een donkere kleur. In een landelijke woonkamer staan lichtgekleurde effen tegels goed. Een traditionele woonkamer leent zich voor eenvoudige effen tegels die nooit gaan vervelen. Wilt u een écht traditionele vloer? Ga dan voor effen tegels in twee verschillende kleuren, waarmee u een patroon legt. In een expressieve woonkamer zien we vaak bijzondere effen tegels, met bijvoorbeeld een speciaal reliëf. Houdt u juist van een harmonieuze woonkamer? Kies dan voor rustige effen tegels, die u eventueel combineert met natuursteenlook of houtlook tegels. 

Keramische effen tegels in slaapkamers 

Wilt u een slaapkamer met een rustige uitstraling? Dan zijn effen tegels perfect voor u! In een harmonieuze slaapkamer zien we vaak een mix & match aan effen tegels en andere soorten tegels, zoals metallook tegels. Ingetogen effen tegels passen perfect in een moderne slaapkamer. Kies voor effen tegels in lichte tinten als u van een traditionele of landelijke slaapkamer houdt. Voor een expressieve slaapkamer gaat u juist voor een mix van verschillende soorten effen tegels: mat, glans, groot, klein... Als het maar een opvallend geheel wordt! Een stoere slaapkamer krijgt u met donkere effen tegels.

Keramische effen tegels in tuinen 

Wist u dat effen tegels ook mooi staan op het terras? Met effen tegels neemt u binnen mee naar buiten! Of u nu van een moderne, landelijke, traditionele, harmonieuze, stoere of expressieve tuin houdt: er is voor ieder wat wils. Zo geven bijvoorbeeld grote effen tegels de tuin een modern tintje en kleine effen tegels juist een landelijke look.

 

Daarom Jan Groen

Een wereld aan tegels… 

Kom naar de winkel en laat u inspireren! Jan Groen heeft in Utrecht 750 vierkante meter en in Bleiswijk 20.000 vierkante meter tegelvloeren en tegelwanden, in verschillende opstellingen en woonruimtes. Bij ons kunt u in alle rust ideeën opdoen. Voor iedere wand, vloer, woonstijl & woonruimte heeft Jan Groen een oplossing!

In één keer klaar met VloerCompleet®

Een complete tegelvloer van A tot Z, waar u geen omkijken naar heeft. Als u op zoek bent naar een tegelvloer voor in uw woonkamer, keuken en/of hal, biedt Jan Groen Home u VloerCompleet® aan. U zoekt de tegels uit, wij regelen de rest: van het leggen van uw nieuwe tegelvloer tot aan het opruimen van klusafval. Inclusief vloerverwarming en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Op VloerCompleet® krijgt u vijf jaar volledige garantie. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat gaat u voor VloerCompleet®!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig? 

In de winkels van Jan Groen staan onze tegelexperts klaar om u te adviseren. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw woning. Samen met u zoeken we de perfecte effen tegels voor u uit!

Jan Groen brengt uw keuze tot leven in een levensechte visualisatie van uw woonruimte. Met een 3D-ontwerp realiseert één van onze adviseurs in Bleiswijk samen met u de woonruimte van uw dromen!

Wij helpen u graag

In onze winkels in Bleiswijk en Utrecht bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs  helpen u op weg. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

MAAK EEN AFSPRAAK Voor Tegeladvies
Wij helpen u graag

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Kwalitatieve producten
  3. Aantrekkelijke prijzen
  4. Uitgebreid assortiment
  5. 175.000 m2 op voorraad
  6. Service & garantie