Metallook tegel inspiratie

Metallook tegels maken elke woonruimte in één klap bijzonder – of u nu gaat voor glanzende metallic tegels of matte natuurlijke tegels. Metallook tegels zijn geïnspireerd op verschillende soorten metalen, zoals koper, ijzer, staal of zink. Keramische metallook tegels zijn bijna niet van echt metaal te onderscheiden, maar hebben wél de voordelen van keramiek. Zo zijn de tegels duurzaam, slijtvast en eenvoudig in onderhoud. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart of bruin en zelfs goud of zilver. Bent u op zoek naar metallook tegels? Bij Jan Groen doet u metallook tegel inspiratie op! Voor iedere wand en vloer in huis heeft Jan Groen een passende oplossing. Bekijk onze verschillende metallook tegel voorbeelden en doe ideeën op voor uw woning. Met de metallook tegels van Jan Groen creëert u de woonruimte van uw dromen!

Keramische metallook tegels in huis

Metallook tegels kunnen zowel op de wand als op de vloer geplaatst worden en passen in iedere woonruimte: van keuken, badkamer en toilet tot aan slaapkamer, woonkamer en hal. Er bestaan zelfs metallook tegels voor op het terras! Daarnaast passen keramische metallook tegels bij iedere woonstijl. Of u nu van stoer, modern, expressief, landelijk, harmonieus of traditioneel houdt: voor iedere woonsmaak is er wel een passende metallook tegel te vinden. Bent u op zoek naar de perfecte metallook tegels? Bij Jan Groen vindt u voorbeelden voor elke woonruimte én woonstijl. Laat u inspireren! 

Keramische metallook tegels in keukens

Met metallook tegels maakt u van uw keuken een echte eyecatcher. In een moderne of traditionele keuken gaat u voor een metallook tegelvloer in een ingetogen kleur, zoals grijs of beige. Een stoere keuken vraagt om metallook tegels met een geoxideerd uiterlijk. In een expressieve of harmonieuze keuken gaat u voor glimmende metallook wandtegels, die u op de achterwand van uw keuken plaatst. In een landelijke keuken staan donkere metallook vloertegels goed. 

Keramische metallook tegels in badkamers

Metallook tegels zijn perfect voor in de badkamer! In een stoere badkamer gaat u voor metallook tegels met een roestig uiterlijk. Een expressieve badkamer vraagt om een mix & match van verschillende soorten metallook tegels. Ga in een harmonieuze of landelijke badkamer voor glanzende metallook tegels, die u bijvoorbeeld combineert met houtlook tegels. In een moderne badkamer kiest u voor strakke metallook tegels. Ingetogen metallook tegels passen het beste in een traditionele badkamer. 

Keramische metallook tegels in toiletten

Het toilet is dé plek om los te gaan met bijzondere tegels, zoals metallook tegels. In een expressief of harmonieus toilet zien we vaak een mix & match van metallook tegels in combinatie met andere tegels. Ingetogen metallook tegels komen vaak in moderne toiletten voor. Rustige metallook tegels in beige, lichtgrijs of crème passen goed in een landelijk of traditioneel toilet. Donkere metallook tegels staan goed in een stoer toilet. 

Keramische metallook tegels in slaapkamers

Maak van uw slaapkamer een warme plek met metallook tegels. In een moderne of stoere slaapkamer passen metallook tegels perfect. In een harmonieuze of expressieve slaapkamer zien we vaak metallic wandtegels in goud, zilver, brons of platinum. Een landelijke slaapkamer leent zich voor ingetogen metallook tegels, gecombineerd met bijvoorbeeld houtlook tegels. In een traditionele slaapkamer komen we tijdloze metallook tegels tegen, die jarenlang meegaan. In een stoere slaapkamer zien we geoxideerde, roestige metallook tegels, voor zowel op de wand als op de vloer. 

Keramische metallook tegels in woonkamers

Ook in de woonkamer staan metallook tegels goed! In een expressieve woonkamer zien we vaak bijzondere metallook tegels, zowel op de vloer als op de wand. Een stoere woonkamer krijgt u met geoxideerde metallook tegels. In een moderne woonkamer passen XL metallook tegels goed. In harmonieuze en landelijke woonkamers worden lichtgekleurde metallook tegels gecombineerd met andere tegelsoorten, zoals houtlook of natuursteenlook. Een tijdloze metallook tegelvloer past perfect in een traditionele woonkamer. 

Keramische metallook tegels in hallen

Op zoek naar een bijzondere binnenkomer? Met metallook tegels kan het! In een traditionele hal passen rustige metallook tegels, die niet trendgevoelig zijn. Een harmonieuze hal krijgt u met lichtgekleurde metallook tegels, eventueel gecombineerd met glanzende metallook wandtegels. In een landelijke hal passen eenvoudige metallook tegels, die goed passen bij natuursteenlook of houtlook tegels. Roestige metallook tegels staan mooi in een stoere hal. Voor een expressieve hal combineert u verschillende soorten tegels met metallook tegels, voor een opvallend resultaat. In een moderne hal zien we vaak strakke metallook tegels, vaak in een groot formaat.  

Keramische metallook tegels in tuinen

Wist u dat metallook tegels ook mooi staan op het terras? Met metallook tegels neemt u binnen mee naar buiten! Of u nu van een moderne, stoere, expressieve, harmonieuze, landelijke of traditionele tuin houdt: er is voor ieder wat wils. Zo geven bijvoorbeeld grote metallook tegels de tuin een modern tintje en roestige metallook tegels juist een stoere look. 

 

Daarom Jan Groen

Een wereld aan tegels...

Kom naar de winkel en laat u inspireren! Jan Groen heeft in Utrecht 750 vierkante meter en in Bleiswijk 20.000 vierkante meter tegelvloeren en tegelwanden, in verschillende opstellingen en woonruimtes. Bij ons kunt u in alle rust ideeën opdoen. Voor iedere wand, vloer, woonstijl & woonruimte heeft Jan Groen een oplossing!

In één keer klaar met VloerCompleet®

Een complete tegelvloer van A tot Z, waar u geen omkijken naar heeft. Als u op zoek bent naar een tegelvloer voor in uw woonkamer, keuken en/of hal, biedt Jan Groen Home u VloerCompleet® aan. U zoekt de tegels uit, wij regelen de rest: van het leggen van uw nieuwe tegelvloer tot aan het opruimen van klusafval. Inclusief vloerverwarming en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Op VloerCompleet® krijgt u vijf jaar volledige garantie. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat gaat u voor VloerCompleet®!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig?

In de winkels van Jan Groen staan onze tegelexperts klaar om u te adviseren. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw woning. Samen met u zoeken we de perfecte metallook tegels voor u uit!

Jan Groen brengt uw keuze tot leven in een levensechte visualisatie van uw woonruimte. Met een 3D-ontwerp realiseert één van onze adviseurs in Bleiswijk samen met u de woonruimte van uw dromen!

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Bezoek de winkel Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek