Natuursteenlook tegel inspiratie

De luxe uitstraling van natuursteen tegels, maar zonder de kwetsbaarheid van écht natuursteen? Met keramische natuursteenlook tegels is dat mogelijk! Natuursteenlook tegels zijn bijna niet van echt natuursteen te onderscheiden, maar kennen wél de voordelen van keramiek. Zo zijn de tegels slijtvast, waterbestendig en eenvoudig in onderhoud. Keramische natuursteenlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Marmer, kalksteen, Belgisch hardsteen of graniet: er is voor ieder wat wils! Bent u op zoek naar natuursteenlook tegels? Bij Jan Groen doet u natuursteenlook tegel inspiratie op. Voor iedere wand en vloer in huis heeft Jan Groen een passende oplossing. Bekijk onze verschillende natuursteenlook tegel voorbeelden en doe ideeën op voor uw woning. Met de natuursteenlook tegels van Jan Groen creëert u de woonruimte van uw dromen! 

Keramische natuursteenlook tegels in huis

Natuursteenlook tegels zijn veelzijdig: ze kunnen zowel op de vloer als op de wand geplaatst worden. Daarnaast passen ze in iedere woonruimte: van woonkamer, keuken en badkamer tot aan slaapkamer, hal en toilet. Er bestaan zelfs natuursteenlook tegels voor op het terras! Keramische natuursteenlook tegels passen bij elke woonstijl. Of u nu van traditioneel, landelijk, modern, harmonieus, expressief of stoer houdt: voor iedere woonsmaak is er wel een passende natuursteenlook tegel te vinden. Bent u op zoek naar de perfecte natuursteenlook tegels? Bij Jan Groen vindt u voorbeelden voor elke woonruimte én woonstijl. Laat u inspireren! 

Keramische natuursteenlook tegels in woonkamers 

Natuursteenlook tegels geven elke woonkamer een rijke uitstraling – welke woonstijl u ook heeft. Een klassieke natuursteenlook vloer is tijdloos en past daarom goed in een traditionele woonkamer. Kies in een landelijke woonkamer voor natuursteenlook tegels in een warme kleur, zoals beige, crème of lichtgrijs. In een moderne woonkamer gaat u juist voor strakke natuursteenlook tegels in koelere kleuren. Een harmonieuze woonkamer vraagt om lichtgekleurd natuursteen. In expressieve woonkamers zien we vaak glanzende natuursteenlook tegels. Donkere natuursteenlook tegels staan goed in een stoere woonkamer. 

Keramische natuursteenlook tegels in keukens 

Natuursteenlook tegels zijn ideaal voor in de keuken: ze kunnen namelijk wel tegen een stootje! Of u ze nu op de vloer of op de wand achter uw keuken plaatst: ze passen bij iedere woonstijl. Een landelijke keuken kan bijna niet zonder natuursteenlook tegels. Maar natuursteenlook tegels staan ook goed in een moderne keuken. Kies voor XL-tegels om de strakke uitstraling te behouden. In een harmonieuze keuken plaatst u kleine natuursteenlooktegeltjes op de wand. Een expressieve keuken laat u éxtra opvallen met marmerlook tegels. Plaats in een traditionele keuken ingetogen natuursteenlook tegels, waar u jarenlang plezier van blijft houden. Grovere natuursteenlook tegels staan goed in een stoere keuken, zowel op de wand als op de vloer. 

Keramische natuursteenlook tegels in badkamers 

Geef uw badkamer een luxe tintje met natuursteenlook tegels. Kies in een expressieve badkamer voor opvallende natuursteenlook tegels en combineer die met andere soorten tegels, zoals metallook tegels. Plaats in een harmonieuze badkamer lichtgekleurde natuursteenlook tegels. Ook leuk: metrotegels met marmerpatroon. In een traditionele badkamer zien we vaak tijdloze natuursteenlook tegels in kleuren als beige, crème en grijs. Een landelijke badkamer vraagt om wat klassiekere natuursteenlook tegels, zoals Belgische hardsteenlook tegels. In een stoere badkamer zien we vaak donkere natuursteenlook tegels op de vloer én op de wand. Een moderne badkamer krijgt u met natuursteenlook tegels die een strakke en gladde uitstraling hebben.  

Keramische natuursteenlook tegels in slaapkamers 

Maak van uw slaapkamer een warme plek met natuursteenlook tegels! In een moderne of stoere slaapkamer passen XL natuursteenlook tegels goed. Voor een moderne uitstraling gaat u voor gladde tegels, voor een stoere sfeer juist voor tegels met reliëf. Een landelijke of traditionele slaapkamer leent zich goed voor natuursteenlook tegels in rustige patronen en kleuren. In een harmonieuze slaapkamer passen lichtgekleurde natuursteenlook tegels. Bijzondere natuursteenlook tegels zijn perfect voor in een expressieve slaapkamer, die u zowel op de vloer als op de wand kunt plaatsen. 

Keramische natuursteenlook tegels in hallen

Met natuursteenlook tegels biedt u uw gasten een fijn welkom. In een traditionele hal zien we vaak de klassieke granito natuursteenlook tegelvloer. Robuuste natuursteenlook tegels passen goed in een stoere hal. Voor een landelijke hal kiest u voor tijdloze natuursteenlook tegels, zoals kalksteen of travertin. In een moderne hal liggen vaak grote natuursteenlook tegels op de vloer – soms gecombineerd met bijpassende natuursteenlook wandtegels. Voor een harmonieuze uitstraling van uw hal gaat u voor natuursteenlook tegels die u combineert met een andere soort tegel, zoals houtlook. Kies in een expressieve hal voor extravagante natuursteenlook tegels.

Keramische natuursteenlook tegels in toiletten 

Ook het kleinste kamertje in huis krijgt een chique uitstraling met natuursteenlook tegels! Voor een expressief toilet gaat u voor een combinatie van verschillende soorten natuursteenlook tegels. In een traditioneel toilet passen ingetogen natuursteenlook tegels in neutrale kleuren goed. Voor een landelijke uitstraling van uw toilet gaat u voor natuursteenlook tegels met natuurlijke uitstraling. Een modern toilet vraagt om basic natuursteenlook tegels in bijvoorbeeld zwart, antraciet of grijs. In een harmonieus toilet zien we vaak natuursteenlook tegels gecombineerd met andere soorten tegels, zoals patroontegels. Donkergekleurde natuursteenlook tegels op zowel de wand als de vloer zijn perfect voor in een stoer toilet. 

Keramische natuursteenlook tegels in tuinen 

Wist u dat er ook natuursteenlook tegels voor op het terras bestaan? Of u nu van een landelijke, traditionele, harmonieuze, moderne, stoere of expressieve tuin houdt: er is voor ieder wat wils. Zo geven kleine natuursteenlook tegels de tuin een landelijk tintje en grote natuursteenlook tegels juist een moderne look. 

 

Daarom Jan Groen

Een wereld aan tegels… 

Kom naar de winkel en laat u inspireren! Jan Groen heeft in Utrecht 750 vierkante meter en in Bleiswijk 20.000 vierkante meter tegelvloeren en tegelwanden, in verschillende opstellingen en woonruimtes. Bij ons kunt u in alle rust ideeën opdoen. Voor iedere wand, vloer, woonstijl & woonruimte heeft Jan Groen een oplossing!

In één keer klaar met VloerCompleet®

Een complete tegelvloer van A tot Z, waar u geen omkijken naar heeft. Als u op zoek bent naar een tegelvloer voor in uw woonkamer, keuken en/of hal, biedt Jan Groen Home u VloerCompleet® aan. U zoekt de tegels uit, wij regelen de rest: van het leggen van uw nieuwe tegelvloer tot aan het opruimen van klusafval. Inclusief vloerverwarming en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Op VloerCompleet® krijgt u vijf jaar volledige garantie. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat gaat u voor VloerCompleet®!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig? 

In de winkels van Jan Groen staan onze tegelexperts klaar om u te adviseren. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw woning. Samen met u zoeken we de perfecte natuursteenlook tegels voor u uit!

Jan Groen brengt uw keuze tot leven in een levensechte visualisatie van uw woonruimte. Met een 3D-ontwerp realiseert één van onze adviseurs in Bleiswijk samen met u de woonruimte van uw dromen!

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Meer informatie Voor persoonlijk afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek