Patroon tegel inspiratie

Op zoek naar echte blikvangers in huis? Ga dan voor keramische patroon tegels! Met patroon tegels maakt u uw woonruimte in één klap bijzonder. Daarnaast zijn keramische patroon tegels eenvoudig in onderhoud, slijtvast en waterbestendig, waardoor u er jarenlang plezier van heeft. Patroon tegels zijn verkrijgbaar in verschillende prints, uitvoeringen en kleuren. Van een subtiel patroon tot aan een mix van bonte kleuren: er is voor ieder wat wils! Bent u op zoek naar patroon tegels? Bij Jan Groen doet u patroon tegel inspiratie op. Voor iedere wand en vloer in huis heeft Jan Groen een passende oplossing. Bekijk onze verschillende patroon tegel voorbeelden en doe ideeën op voor uw woning. Met de patroon tegels van Jan Groen creëert u de woonruimte van uw dromen!

Keramische patroontegels in huis 

Patroon tegels zijn veelzijdig: ze kunnen zowel op de vloer als op de wand geplaatst worden. Daarnaast passen ze in elke woonruimte: van badkamer, keuken en hal tot aan toilet, woonkamer en slaapkamer. Er bestaan zelfs patroon tegels voor op het terras! Omdat patroon tegels in veel verschillende dessins voorkomen, passen ze bij elke woonstijl. Of u nu van harmonieus, landelijk, expressief, modern, stoer of traditioneel houdt: voor iedere woonsmaak is wel een passende patroon tegel te vinden. Bent u op zoek naar de perfecte patroon tegels? Bij Jan Groen vindt u voorbeelden voor elke woonruimte én woonstijl. Laat u inspireren! 

Keramische patroon tegels in badkamers 

Uw badkamer krijgt een unieke uitstraling met patroon tegels! Houdt u van een harmonieuze badkamer? Ga dan voor pastelkleurige patroon tegels, die u combineert met een ander soort tegel, zoals lichtgrijze natuursteenlook tegels. In een landelijke badkamer passen neutraal gekleurde patroontegels. Voor een éxtra landelijke uitstraling combineert u de patroontegels met houtlook tegels. Een expressieve badkamer vraagt om een bonte mix van patroon tegels, eventueel in verschillende kleuren. In een moderne badkamer gaat u voor patroon tegels met een grafische print. Vintage patroon tegels met robuuste uitstraling passen perfect in een stoere badkamer – helemaal als u ze combineert met betonlook tegels. In een traditionele badkamer passen patroon tegels met een klassieke print, waar u nooit op uitgekeken zult raken!

Keramische patroon tegels in keukens 

Met patroon tegels geeft u uw keuken een authentiek karakter. Sfeervolle patroon tegels op de wand maken uw landelijke keuken helemaal af. In een harmonieuze keuken combineert u lichtgekleurde tegels met bijvoorbeeld betonlook tegels in dezelfde tint. Uw traditionele keuken maakt u helemaal af met klassieke zwart-wit gekleurde patroon tegels. In een stoere keuken staan patroon tegels in donkere kleuren goed – eventueel gecombineerd met een robuuste houtlook tegelvloer. Moderne keukens vragen om een ingetogen patroon, die u bijvoorbeeld op de wand achter het aanrecht plaatst. Vrolijke patroon tegels passen perfect in een expressieve keuken.

Keramische patroon tegels in hallen 

Welke woonstijl u ook heeft, met patroon tegels biedt u uw gasten een warm welkom! In een traditionele hal zien we vaak een klassieke tegelvloer, die gecombineerd wordt met effen tegels op de wand. Voor een moderne hal gaat u voor grafische patroon tegels in ingetogen kleuren. Grafische patroon tegels staan ook goed in een stoere hal. Plaats op de wand zwarte effen tegels om uw stoere hal helemaal af te maken. In een harmonieuze hal zien we vaak patroon tegels met een romantische print. Bijzondere patroon tegels passen perfect in een expressieve hal. Een landelijke hal maakt u af met patroon tegels in neutrale kleuren op de vloer en houtlook tegels op de wand.

Keramische patroon tegels in toiletten 

Maak van het toilet een gezellige plek met patroon tegels! In een expressief toilet kunt u flink experimenteren met verschillende patronen, kleuren en vormen. Houdt u juist van een rustig, traditioneel toilet? Kies dan voor tijdloze patroon tegels. In een stoer toilet passen patroon tegels in donkere kleuren. Een modern toilet krijgt een bijzonder tintje met patroon tegels met een Escher print. Een harmonieus toilet maakt u af met patchwork patroon tegels in zachte kleuren. Warme patroon tegels passen perfect in een landelijk toilet. 

Keramische patroon tegels in slaapkamers 

Met patroon tegels maakt u van uw slaapkamer een echte blikvanger! Een stoere slaapkamer vraagt om donkere ‘doorleefde’ patroon tegels. Een harmonieuze slaapkamer is vaak licht en natuurlijk. Pastelkleurige patroon tegels passen hier het beste bij. Rustige patroon tegels maken uw landelijke slaapkamer helemaal af. Idee: betegel de wand achter uw bed, waardoor u een hoofdbord van patroon tegels krijgt. Maak het geheel af met houtlook vloertegels. In een traditionele slaapkamer vinden we ingetogen patroon tegels, die jarenlang meegaan. Strakke patroon tegels passen het beste in een moderne slaapkamer. In een expressieve slaapkamer worden vaak bijzondere patroon tegels gebruikt.

Keramische patroon tegels in tuinen 

Wist u dat er ook patroon tegels voor op het terras bestaan? Of u nu van een landelijke, traditionele, harmonieuze, moderne, stoere of expressieve tuin houdt: met patroon tuintegels wilt u uw tuin niet meer uit! Van grafische tot aan romantische patronen: er is voor ieder wat wils. Zo heeft onder andere vtwonen een aantal patroon tuintegels in de collectie, zoals in de serie Duostone.

Daarom Jan Groen

Een wereld aan tegels...

Kom naar de winkel en laat u inspireren! Jan Groen heeft in Utrecht 750 vierkante meter en in Bleiswijk 20.000 vierkante meter tegelvloeren en tegelwanden, in verschillende opstellingen en woonruimtes. Bij ons kunt u in alle rust ideeën opdoen. Voor iedere wand, vloer, woonstijl & woonruimte heeft Jan Groen een oplossing!

In één keer klaar met VloerCompleet®

Een complete tegelvloer van A tot Z, waar u geen omkijken naar heeft. Als u op zoek bent naar een tegelvloer voor in uw woonkamer, keuken en/of hal, biedt Jan Groen Home u VloerCompleet® aan. U zoekt de tegels uit, wij regelen de rest: van het leggen van uw nieuwe tegelvloer tot aan het opruimen van klusafval. Inclusief vloerverwarming en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Op VloerCompleet® krijgt u vijf jaar volledige garantie. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat gaat u voor VloerCompleet®!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig? 

In de winkels van Jan Groen staan onze tegelexperts klaar om u te adviseren. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw woning. Samen met u zoeken we de perfecte patroon tegels voor u uit!

Jan Groen brengt uw keuze tot leven in een levensechte visualisatie van uw woonruimte. Met een 3D-ontwerp realiseert één van onze adviseurs in Bleiswijk samen met u de woonruimte van uw dromen!

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Meer informatie Voor persoonlijk afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek