Uni tegel inspiratie

Creëer een rustige en evenwichtige woonruimte met uni tegels! Keramische uni tegels zijn tegels in één kleur. Het voordeel van keramische uni tegels is dat ze slijtvast, duurzaam en eenvoudig in onderhoud zijn. Daarnaast kunt u met uni tegels alle kanten op! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Bent u op zoek naar uni tegels? Bij Jan Groen doet u uni tegel inspiratie op! Voor iedere wand en vloer in huis heeft Jan Groen een passende oplossing. Bekijk onze verschillende uni tegel voorbeelden en doe ideeën op voor uw woning. Met de uni tegels van Jan Groen creëert u de woonruimte van uw dromen! 

Keramische uni tegels in huis 

Uni tegels kunnen zowel op de wand als op de vloer geplaatst worden en passen in iedere woonruimte: van badkamer, toilet en keuken tot aan hal, woonkamer en slaapkamer. Er bestaan zelfs uni tegels voor op het terras! Dankzij hun ingetogen uitstraling passen keramische uni tegels bij elke woonstijl. Of u nu van traditioneel, modern, landelijk, harmonieus, stoer of expressief houdt: voor iedere woonsmaak is er wel een passende uni tegel te vinden. Bent u op zoek naar de perfecte uni tegels? Bij Jan Groen vindt u voorbeelden voor elke woonruimte én woonstijl. Laat u inspireren! 

Keramische uni tegels in badkamers 

Met uni tegels maakt u van uw badkamer een plek waar u heerlijk kunt ontspannen. Voor een traditionele uitstraling van uw badkamer combineert u neutraal gekleurde uni tegels met elkaar. Wat dacht u van een klassieke zwart-wit geblokte tegelvloer? Een rustieke houtlook tegelvloer in combinatie met zachtgekleurde uni wandtegels is perfect voor in een landelijke badkamer. Grote uni wand- en vloertegels geven uw badkamer een moderne uitstraling. Ga in een harmonieuze badkamer voor lichte uni tegels, die u combineert met patroon- en houtlook tegels. In een stoere badkamer passen donkere uni tegels. Mooi: mix uni tegels met metallook tegels om uw stoere badkamer helemaal af te maken. Een expressieve badkamer leent zich goed voor een mix & match van verschillende kleuren uni tegels. 

Keramische uni tegels in toiletten 

Uni tegels zijn ideaal voor het kleinste kamertje in huis! Dankzij hun neutrale uitstraling laten ze het toilet groter lijken. Grootformaat uni tegels in naturelle kleuren als zwart, grijs en wit komen vaak voor in moderne of stoere toiletten. In een expressief toilet zien we vaak vrolijk gekleurde uni tegels. Voor een harmonieus toilet combineert u uni tegels met een ander soort tegel, zoals patroontegels. In een landelijk toilet mixt u neutrale uni tegels op de wand met houtlook tegels op de vloer. Betegel in een traditioneel toilet eenzelfde soort uni tegels – voor een tijdloos effect.  

Keramische uni tegels in keukens 

Wilt u ontspannen kunnen koken in uw keuken? Kies dan voor uni tegels! Ga in een moderne keuken voor strakke uni vloertegels in een neutrale kleur. Tip: plaats als accent smalle metro wandtegels in een bijpassende kleur. Een traditionele keuken is niet compleet met een geblokte uni tegelvloer en rustige uni wandtegels in dezelfde kleur. Kleine, vierkante uni wandtegels geven uw keuken direct een landelijke uitstraling – helemaal wanneer u de tegels combineert met houtlook of natuursteenlook tegels. In een harmonieuze of expressieve keuken gaat u voor een mix & match aan verschillende uni tegels – eventueel gecombineerd met een andere soort tegels. Antracietkleurige of zwarte XL uni tegels staan goed in een stoere keuken. 

Keramische uni tegels in hallen

Met uni tegels in de hal voelt u zich direct thuis! In een traditionele hal passen rustige uni tegels, die niet trendgevoelig zijn. Een harmonieuze hal krijgt u met lichtgekleurde uni tegels, die u eventueel in een patroon kunt leggen. In een landelijke hal passen neutrale uni wandtegels goed. Maak het geheel af met houtlook tegels voor op de vloer. Donkere uni tegels staan mooi in een stoere hal – helemaal als u ze combineert met betonlook tegels. In een expressieve hal mixt u uni tegels in verschillende kleuren en formaten, voor een bijzonder resultaat. In een moderne hal zien we vaak grote uni tegels op de vloer.  

Keramische uni tegels in woonkamers 

Maak van uw woonkamer een evenwichtige ruimte met uni tegels. Met zwarte, antracietkleurige, grijze of bruine uni tegels maakt u uw moderne woonkamer helemaal af. Voor een stoere woonkamer gaat u voor grootformaat uni tegels in een donkere kleur. In een landelijke woonkamer staan lichtgekleurde uni tegels goed. Een traditionele woonkamer leent zich voor eenvoudige uni tegels die nooit gaan vervelen. Wilt u een écht traditionele vloer? Ga dan voor uni tegels in twee verschillende kleuren, waarmee u een patroon legt. In een expressieve woonkamer zien we vaak bijzondere uni tegels, met bijvoorbeeld een speciaal reliëf. Houdt u juist van een harmonieuze woonkamer? Kies dan voor rustige uni tegels, die u eventueel combineert met natuursteenlook of houtlook tegels. 

Keramische uni tegels in slaapkamers 

Wilt u een slaapkamer met een rustige uitstraling? Dan zijn uni tegels perfect voor u! In een harmonieuze slaapkamer zien we vaak een mix & match aan uni tegels en andere soorten tegels, zoals metallook tegels. Ingetogen uni tegels passen perfect in een moderne slaapkamer. Kies voor uni tegels in lichte tinten als u van een traditionele of landelijke slaapkamer houdt. Voor een expressieve slaapkamer gaat u juist voor een mix van verschillende soorten uni tegels: mat, glans, groot, klein... Als het maar een opvallend geheel wordt! Een stoere slaapkamer krijgt u met donkere uni tegels.

Keramische uni tegels in tuinen 

Wist u dat uni tegels ook mooi staan op het terras? Met uni tegels neemt u binnen mee naar buiten! Of u nu van een moderne, landelijke, traditionele, harmonieuze, stoere of expressieve tuin houdt: er is voor ieder wat wils. Zo geven bijvoorbeeld grote uni tegels de tuin een modern tintje en kleine uni tegels juist een landelijke look.

 

Daarom Jan Groen

Een wereld aan tegels… 

Kom naar de winkel en laat u inspireren! Jan Groen heeft in Utrecht 750 vierkante meter en in Bleiswijk 20.000 vierkante meter tegelvloeren en tegelwanden, in verschillende opstellingen en woonruimtes. Bij ons kunt u in alle rust ideeën opdoen. Voor iedere wand, vloer, woonstijl & woonruimte heeft Jan Groen een oplossing!

In één keer klaar met VloerCompleet®

Een complete tegelvloer van A tot Z, waar u geen omkijken naar heeft. Als u op zoek bent naar een tegelvloer voor in uw woonkamer, keuken en/of hal, biedt Jan Groen Home u VloerCompleet® aan. U zoekt de tegels uit, wij regelen de rest: van het leggen van uw nieuwe tegelvloer tot aan het opruimen van klusafval. Inclusief vloerverwarming en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Op VloerCompleet® krijgt u vijf jaar volledige garantie. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat gaat u voor VloerCompleet®!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig? 

In de winkels van Jan Groen staan onze tegelexperts klaar om u te adviseren. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw woning. Samen met u zoeken we de perfecte uni tegels voor u uit!

Jan Groen brengt uw keuze tot leven in een levensechte visualisatie van uw woonruimte. Met een 3D-ontwerp realiseert één van onze adviseurs in Bleiswijk samen met u de woonruimte van uw dromen!

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar keuze? Maak dan een afspraak.

Bezoek de winkel of maak een afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek