Keramische tegels in expressieve woonstijl

Opvallend, vrolijk en bijzonder: zo kunnen we de expressieve woonstijl het beste omschrijven. Denk aan Italiaans design, gecombineerd met retro en vintage, kleurrijke prints en bohemian invloeden. Deze woonstijl is voor echte durfals! Bent u op zoek naar expressieve woonstijl inspiratie? Bij Jan Groen doet u ideeën op voor uw eigen interieur. Voor iedere wand en vloer heeft Jan Groen een passende oplossing. Bekijk onze verschillende expressieve woonstijl voorbeelden en creëer met onze keramische tegels het expressieve interieur van uw dromen!

Expressieve woonstijl en substijlen

In een expressief interieur zien we op de wanden en vloeren vaak vrolijke patronen, blinkende metallics en effen tegels in felle kleuren. Maar ook natuursteenlook vloeren en wanden passen hier goed bij. Denk buiten de gebaande paden en mix & match er lustig op los! Deze woonstijl kunt u in verschillende woonruimtes toepassen: in de woonkamer, keuken, badkamer, toilet, slaapkamer, hal en zelfs in de tuin. De expressieve woonstijl is niet over één kam te scheren. Binnen deze woonstijl kennen we een aantal verschillende substijlen: expressief design, expressief populair en expressief kleurrijk. Alle substijlen zijn bijzonder en opvallend, maar zijn allemaal nét even anders. Welke subwoonstijl past het beste bij u? 

Expressief design

Houdt u van een opvallend interieur, maar met minimaal kleurgebruik? Dan is de woonstijl expressief design echt wat voor u. Deze woonstijl is qua kleur wat meer ingetogen, maar valt dankzij bijzondere materialen, meubels en accessoires nog steeds op. Op de vloeren en wanden zien we vaak lichtgekleurd natuursteen of beton. Ook effen wanden en vloeren in kleuren als wit, beige of grijs passen hier goed bij. Of wat dacht u van een extravagante houten tegelvloer? Gecombineerd met retro design, metallics, grafische prints en neutrale kleuren creëert u uw ideale expressieve design interieur. 

Expressief populair

Een expressief populaire woonstijl is een beetje futuristisch: veel wit en chroom, gecombineerd met opvallend gekleurde accenten. Blinkende metallics op de wanden en vloeren, maar ook effen vloeren en wanden in één kleur komen regelmatig voor in een expressief populair interieur. Kleuren die vaak gebruikt worden zijn wit, zilver en grijs. Strakke vormen, bijzonder design en één kleuraccent maken uw expressief populaire interieur helemaal af!

Expressief kleurrijk

De expressief kleurrijke woonstijl is, zoals de naam al zegt, heel kleurrijk! Kleuren, materialen en vormen worden allemaal met elkaar gemixt tot een vrolijk geheel. Patroon vloeren komen vaak voor in dit soort interieurs, net zoals effen wanden in felle kleuren. Aparte metaalsoorten op de wanden en vloeren passen hier ook goed bij. Voor een écht expressief kleurrijke woonstijl combineert u het geheel met opvallende vormen, eclectische prints en bijzondere materialen.

 

Daarom Jan Groen

Een wereld aan tegels...

Kom naar de winkel en laat u inspireren! Jan Groen heeft in Utrecht 750 vierkante meter en in Bleiswijk 20.000 vierkante meter aan tegelvloeren en tegelwanden. In de winkels vindt u verschillende opstellingen en woonruimtes. Bij ons kunt u in alle rust ideeën opdoen. Voor iedere wand, vloer, woonstijl & woonruimte heeft Jan Groen een mooie oplossing!

In één keer klaar met VloerCompleet®

Een complete tegelvloer van A tot Z, waar u geen omkijken naar heeft. Als u op zoek bent naar een tegelvloer voor uw woonkamer, keuken en/of hal, biedt Jan Groen Home u VloerCompleet® aan. U zoekt de tegels uit, wij regelen de rest: van het leggen van uw nieuwe tegelvloer tot aan het opruimen van klusafval. Inclusief vloerverwarming en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Op VloerCompleet® krijgt u vijf jaar volledige garantie. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat gaat u voor VloerCompleet®!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig?

In de winkels van Jan Groen staan onze tegelexperts klaar om u te adviseren. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw woning. Samen met u zoeken we de perfecte tegels uit!

Jan Groen brengt uw tegelkeuze tot leven in een levensechte visualisatie van uw badkamer, toilet, woonkamer, keuken, hal of slaapkamer. Met een 3D-ontwerp realiseert één van onze adviseurs in Bleiswijk samen met u uw ideale woonruimte.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Bezoek de winkel Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek