Keramische tegels in harmonieuze woonstijl

De harmonieuze woonstijl is natuurlijk, romantisch en persoonlijk. Deze woonstijl lijkt, dankzij het gebruik van veel wit, licht hout en duidelijke vormgeving, zo uit Scandinavië te komen! Botanische invloeden, vrouwelijke accessoires en pastelkleuren maken de harmonieuze woonstijl helemaal af. Bent u op zoek naar harmonieuze woonstijl inspiratie? Bij Jan Groen doet u ideeën op voor uw eigen interieur. Voor iedere wand en vloer in uw huis heeft Jan Groen een passende oplossing. Bekijk onze verschillende harmonieuze woonstijl voorbeelden en creëer met onze keramische tegels het harmonieuze interieur van uw dromen!

Harmonieuze woonstijl en substijlen

In een harmonieus interieur zien we op de wanden en vloeren vaak lichte tinten en natuurlijke materialen. Denk aan lichtgekleurd hout en natuursteen, of juist aan patronen in pasteltinten. Ook leuk: mix & match verschillende materialen met elkaar! Wat dacht u van blond hout op de vloer met marmer op de muur? Of een gebloemde patroonvloer met wit hout op de wand? Alles kan, zolang de woonruimte maar in evenwicht blijft. U kunt deze woonstijl in alle woonruimtes toepassen: van de woonkamer, keuken, slaapkamer tot aan de badkamer, hal en het toilet. Zelfs uw tuin kunt u harmonieus inrichten! De harmonieuze woonstijl heeft een aantal verschillende substijlen: harmonieus natuurlijk en harmonieus romantisch. Allebei de substijlen zijn gezellig en rustig, maar zijn beiden nét even anders. Welke subwoonstijl past het beste bij u?

Harmonieus natuurlijk

Deze subwoonstijl is, zoals de naam al zegt, het natuurlijke zusje van de harmonieuze woonstijl. Hout en natuursteen zijn veelgebruikte materialen op de wand en vloer. Maar ook modern beton of grafische patronen komen vaak in een harmonieus natuurlijk interieur voor. Populaire kleuren binnen deze woonstijl zijn wit en lichtgrijs, gecombineerd met één accentkleur, zoals okergeel, indigoblauw of jadegroen. Deens design, lichte tinten en botanische invloeden maken uw harmonieus natuurlijke interieur helemaal af. 

Harmonieus romantisch

Houdt u wel van een vleugje romantiek in uw interieur? Dan is de woonstijl harmonieus romantisch echt wat voor u! Denk aan een interieur met bloemenprints, pasteltinten en zachte vormen. Lichtgekleurd hout, romantische patronen of juist effen wanden en vloeren in één kleur komen het meest voor. Vaak in tinten als wit, beige, crème, lichtgrijs, bruin of in zachtroze, -groen, -blauw en -geel. Vintage meubels, vrouwelijke stoffen en botanische accessoires zorgen voor het harmonieus romantische interieur waar u naar op zoek bent!

 

Daarom Jan Groen

Een wereld aan tegels...

Kom naar de winkel en laat u inspireren! Jan Groen heeft in Utrecht 750 vierkante meter en in Bleiswijk 20.000 vierkante meter aan tegelvloeren en tegelwanden. In de winkels vindt u verschillende opstellingen en woonruimtes. Bij ons kunt u in alle rust ideeën opdoen. Voor iedere wand, vloer, woonstijl & woonruimte heeft Jan Groen een mooie oplossing!

In één keer klaar met VloerCompleet®

Een complete tegelvloer van A tot Z, waar u geen omkijken naar heeft. Als u op zoek bent naar een tegelvloer voor uw woonkamer, keuken en/of hal, biedt Jan Groen Home u VloerCompleet® aan. U zoekt de tegels uit, wij regelen de rest: van het leggen van uw nieuwe tegelvloer tot aan het opruimen van klusafval. Inclusief vloerverwarming en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Op VloerCompleet® krijgt u vijf jaar volledige garantie. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat gaat u voor VloerCompleet®!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig?

In de winkels van Jan Groen staan onze tegelexperts klaar om u te adviseren. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw woning. Samen met u zoeken we de perfecte tegels uit!

Jan Groen brengt uw tegelkeuze tot leven in een levensechte visualisatie van uw badkamer, toilet, woonkamer, keuken, hal of slaapkamer. Met een 3D-ontwerp realiseert één van onze adviseurs in Bleiswijk samen met u uw ideale woonruimte.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Bezoek de winkel Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek