Keramische tegels in moderne woonstijl

De moderne woonstijl herkent u aan de strakke lijnen, rechte vormen en rustige kleuren. Minimalistisch design van hoge kwaliteit zorgt voor een luxe uitstraling van het interieur. In een modern interieur komt u zeker tot rust! Bent u op zoek naar moderne woonstijl inspiratie? Bij Jan Groen doet u ideeën op voor uw eigen interieur. Voor iedere wand en vloer in uw huis heeft Jan Groen een passende oplossing. Bekijk onze verschillende moderne woonstijl voorbeelden en creëer met onze keramische tegels het moderne interieur van uw dromen!

Moderne woonstijl en substijlen

Een modern interieur voelt ruimtelijk, doordat er minimaal gebruik gemaakt wordt van woonaccessoires. Voor de moderne woonstijl geldt: less is more. De ruimtelijkheid wordt extra onderschreven door de wanden en vloeren, waar vaak materialen als beton, natuursteen, hout of metaal op terug te vinden is. U kunt elke woonruimte modern inrichten: van de woonkamer, slaapkamer en keuken tot aan de badkamer, hal en het toilet. En vergeet ook de tuin niet! De moderne woonstijl kent een aantal verschillende substijlen: modern kern, modern basic, modern design en modern stoer. Alle substijlen zijn strak en rustig, maar zijn toch allemaal nét even anders. Welke subwoonstijl past het beste bij u?

Modern kern

De woonstijl modern kern is het ‘klassieke’ modern wat nooit uit de mode raakt. Deze woonstijl herkent u aan de strakke belijningen en tijdloze materialen. Natuursteen en hout zien we vaak terug op de wanden en vloeren en zorgen voor een chique uitstraling. Lichte kleuren, gecombineerd met één kleuraccent, komen veelvuldig voor in een modern kern interieur. Denk aan kleuren als bruin en beige, gecombineerd met donkerblauw. Of aan grijs en antraciet, in combinatie met donkerrood. Designklassiekers, chromen accenten en het accessoires in één kleuraccent maken uw modern kern interieur helemaal af.

Modern basic

In een modern basic interieur worden donkere kleuren afgewisseld met lichte. Denk aan zwart of donkerbruin in combinatie met wit of beige. Bij de modern basic woonstijl passen strakke materialen als natuursteen en beton. Ook effen gekleurde wanden en vloeren komen regelmatig voor, net als hout. Kies bijvoorbeeld voor donker natuursteen op de vloer, in combinatie met een effen uni muur. U maakt uw modern basic interieur compleet met rechte meubels, uitgevoerd in hout en hoogglans, herkenbare designs en minimale accessoires.

Modern design

Een combinatie van strakke lijnen, bijzondere vormen en originele details: dat is de woonstijl modern design. Met een modern design interieur waant u zich direct in een city chic loft – en dat in uw eigen woning! Op de wanden en vloeren zien we vaak unieke materialen, zoals metaal, beton en natuursteen, soms gecombineerd met (lichtgekleurd) hout. Maar ook patronen komen voor in een modern design interieur. Neutrale kleuren als wit, grijs, beige en antraciet passen perfect bij deze woonstijl. Een modern design interieur kan niet zonder organisch gevormde designmeubelen en bijzondere woonaccessoires!

Modern stoer

De modern stoere woonstijl bestaat uit strakke vormen in combinatie met robuuste materialen. Doorleeft hout, roestige metalen en grof beton op de wanden en vloeren passen hier perfect bij. Meestal uitgevoerd in donkere kleuren, zoals antraciet, zwart en grijs. Kies bijvoorbeeld voor een grove houten vloer en roestig metaal op de wand. Gecombineerd met strakke meubels in leer, (lichtgekleurd) hout en rvs en grafische woonaccessoires krijgt u het industriële gevoel dat bij de modern stoere woonstijl hoort. 

 

Daarom Jan Groen

Een wereld aan tegels...

Kom naar de winkel en laat u inspireren! Jan Groen heeft in Utrecht 750 vierkante meter en in Bleiswijk 20.000 vierkante meter aan tegelvloeren en tegelwanden. In de winkels vindt u verschillende opstellingen en woonruimtes. Bij ons kunt u in alle rust ideeën opdoen. Voor iedere wand, vloer, woonstijl & woonruimte heeft Jan Groen een mooie oplossing!

In één keer klaar met VloerCompleet®

Een complete tegelvloer van A tot Z, waar u geen omkijken naar heeft. Als u op zoek bent naar een tegelvloer voor uw woonkamer, keuken en/of hal, biedt Jan Groen Home u VloerCompleet® aan. U zoekt de tegels uit, wij regelen de rest: van het leggen van uw nieuwe tegelvloer tot aan het opruimen van klusafval. Inclusief vloerverwarming en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Op VloerCompleet® krijgt u vijf jaar volledige garantie. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat gaat u voor VloerCompleet®!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig?

In de winkels van Jan Groen staan onze tegelexperts klaar om u te adviseren. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw woning. Samen met u zoeken we de perfecte tegels uit!

Jan Groen brengt uw tegelkeuze tot leven in een levensechte visualisatie van uw badkamer, toilet, woonkamer, keuken, hal of slaapkamer. Met een 3D-ontwerp realiseert één van onze adviseurs in Bleiswijk samen met u uw ideale woonruimte.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Meer informatie Voor persoonlijk afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek