Home
Patroon wandtegel in moderne keuken | [318-920]

Neo

De serie Neo bestaat uit grote en kleine tegels, die te verkrijgen zijn in twee verschillende kleuren en in een mix van acht verschillende dessins. Deze serie past goed in een landelijk, harmonieus of juist modern interieur. De Neo dessin tegels hebben mooie ton sur ton patronen, waarmee u opvallende vloeren en wanden kunt creeëren. Plaats de dessin tegels bijvoorbeeld als achterwand in uw keuken, of combineer ze met uni tegels voor in de badkamer. U zult, dankzij de ingetogen kleuren, niet snel uitgekeken raken op deze serie!

Bekijk het Neo assortiment
Producten

Welke tegel ziet u hier?

Home
Home
Home
Home
318-920 604-611
Home
Home
Merk - vtwonen Meer uit de vtwonen collectie
Merk - vtwonen

Meer uit de vtwonen Neo collectie

JAN GROEN ADVISEERT

Mix & Match

Tegels uit de Neo collectie kunt u goed combineren met andere series van vtwonen. Bekijk hier alle vtwonen series en laat u inspireren!

Bent u geïnteresseerd in tegels uit de vtwonen Neo serie? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek