Outdoor
900-347
Betonlook tuintegel in landelijke tuin | [900-347]
Ideeën voor buiten

vtwonen tuincollectie

Heerlijk van het zonnetje genieten, met goed gezelschap lekker buiten eten... Dat vraagt om optimaal comfort én om een mooie uitstraling van uw terras. Met de vtwonen tuincollectie kan het beiden. Geef uw terras een twist met extra grote tegels uit de Solostone serie, of ga voor tegels met een opvallend dessin uit de Duostone serie. Met de tuincollectie van vtwonen heeft u de charme van natuurgetrouwe materialen, gecombineerd met de bewezen eigenschappen van keramische tegels.

Bekijk het vtwonen tuintegels assortiment
Outdoor
347-863
Outdoor
575-475
Outdoor
Outdoor
575-475
Outdoor
621-237
Merk - vtwonen Meer uit de vtwonen tuincollectie
Merk - vtwonen

Meer uit de vtwonen tuincollectie

vtwonen tuintegels

Mooi en gemakkelijk

De keramische buitentegels van vtwonen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens gemakkelijk in onderhoud. De tegels hoeft u niet meer schoon te houden met een hogedrukreiniger. Ook blijven waterkringen, vetvlekken en vlekken als rode wijn of koffie niet zichtbaar op de vtwonen buitentegels. De buitentegels blijven hun kleur behouden. Zelfs de felste zon verandert dat niet!

JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u vtwonen tuintegels kopen?

Bekijk een greep uit onze vtwonen tuintegelcollectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij geven u praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Bezoek de winkel Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek