Home
Betonlook vloertegel in stoere badkamer | 764-365
Vloertegel - Betonlook

Moderne badkamer

Wilt u een minimalistische en moderne badkamer creĆ«ren? Ga dan voor betonlook tegels! Deze tegels zijn gebaseerd op industriĆ«le betonvloeren. Dankzij hun ingetogen kleuren en strakke uitstraling passen betonlook tegels perfect in een moderne badkamer. Om de badkamer optisch te vergroten, kiest u voor XL betonlook tegels. Met grote tegels heeft u minder voegen nodig, waardoor de badkamer ruimer en rustiger oogt. Plaats op de wanden soortgelijke wandtegels in bijpassende neutrale kleuren, om de rust te bewaren. 

Bekijk ons betonlook vloertegel assortiment

Voordelen betonlook tegels

Keramische betonlook tegels kennen een aantal voordelen ten opzichte van een echt betonnen vloer. Echt beton wilt nog wel eens kunnen scheuren; bij betonlook tegels komt dit niet voor! Ook zijn betonlook tegels duurzaam, slijt- en krasvast en erg makkelijk te onderhouden.

Jan Groen adviseert

Wilt u betonlook vloertegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

Onze adviseurs staan voor u klaar! Onze medewerkers helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies per telefoon en/of e-mail.

Telefoon: 010-5215055 (ma. t/m za. 9:30 - 17:00 uur)
E-mail: info@jangroentegels.nl

Neem contact op Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek