Vloertegel - Betonlook

Badkamer - Modern

Wilt u een minimalistische en moderne badkamer creëren? Ga dan voor betonlook tegels! Deze tegels zijn gebaseerd op industriële betonvloeren. Dankzij hun ingetogen kleuren en strakke uitstraling passen betonlook tegels perfect in een moderne badkamer. Om de badkamer optisch te vergroten, kiest u voor XL betonlook tegels. Met grote tegels heeft u minder voegen nodig, waardoor de badkamer ruimer en rustiger oogt. Plaats op de wanden soortgelijke wandtegels in bijpassende neutrale kleuren, om de rust te bewaren. 

Bekijk ons assortiment
Jan Groen adviseert

Voordelen betonlook tegels

Keramische betonlook tegels kennen een aantal voordelen ten opzichte van een echt betonnen vloer. Echt beton wilt nog wel eens kunnen scheuren; bij betonlook tegels komt dit niet voor! Ook zijn betonlook tegels duurzaam, slijt- en krasvast en erg makkelijk te onderhouden. 

Bent u geïnteresseerd in betonlook tegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek