Home
Betonlook vloertegel in moderne keuken | [390-028]
Vloertegel - Betonlook

Moderne keuken

Betonlook tegels passen perfect in een moderne keuken. Deze tegels zijn gebaseerd op een echt betonnen vloer, maar hebben de voordelen van keramische tegels. Ga voor gerectificeerde betonlook tegels in XL-formaat. Deze tegels onderstrepen de moderne uitstraling van uw keuken. Bij grote tegels heeft u een minimale voeg nodig, wat zorgt voor een optische vergroting van de tegelvloer. Combineer betonlook vloertegels met grafische patroontegels of gerectificeerde wandtegels in een bijpassende tint, om een rustige, strakke en moderne keuken te realiseren.

Bekijk ons assortiment
Producten

Welke tegel ziet u hier?

Budget
378-376
Home
Home
137-739
Beige betonlook tegels in combinatie met bijpassende patroontegels op de vloer in moderne keuken
Home
489-901
Inspiratie Meer keuken vloertegels
Inspiratie

Meer moderne keukens met betonlook tegels

Jan Groen adviseert

Kies voor betonlook vloertegels uit slijtgroep 4 of 5

U knoeit tijdens het koken, of laat per ongeluk een pan op de grond vallen... Een betonlook tegelvloer moet tegen een stootje kunnen. Voor de keuken adviseren we u dan ook om keramische tegels met slijtvastheid 4 of 5 te kiezen. Daar heeft u jarenlang alleen maar plezier van!

Bent u geïnteresseerd in keukentegels?
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek