Budget

Houtlook tegels

Breng sfeer in huis met keramische houtlook tegels! Verkrijgbaar in verschillende tinten: eiken, beuken, meranti en bijna niet van een echt houten vloer te onderscheiden. De tegels hebben niet alleen een houtlook, de structuur van deze tegels voelt en oogt ook exact als hout. Hier en daar een knoestje, prachtige warme kleuren, allerlei lengtes en breedtes. Kies voor lange planken tot 180 cm of stevige stukken van 30 bij 120 cm. Liever 20 bij 90? Dat kan ook. Ook de legpatronen die u bij een parketvloer kent, zijn te maken met deze tegels: visgraat, halfsteensverband of wildverband... U mag het zeggen!

Bekijk ons houtlook vloertegel assortiment

Welke tegel ziet u hier?

Budget
Budget
Budget
Budget
Home
Budget
Budget
Home
Budget
Budget
Home
Budget
Harmonieuze badkamer met mix van houtlook tegels op de vloer en uni en patroontegels op de wand
Home
Budget
Home
Budget
Home
Budget
Home
Home
Inspiratie Meer houtlook tegels

Voordelen houtlook

Met keramisch parket heeft u alle voordelen van hout én alle voordelen van tegels. De tegels verkleuren niet, zijn (bijna) niet te beschadigen, waterbestendig en gemakkelijk in onderhoud. Houtlook tegels ogen warm en sfeervol. U legt de tegels als parket, laminaat of als planken. Extra voordeel: de tegels zijn te gebruiken met vloerverwarming. 

JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u houtlook tegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar onze winkels in Bleiswijk of Utrecht en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij geven u praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Meer informatie Voor persoonlijk afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek