Vloertegels - Houtlook

Houtlook tegels in de badkamer

Op zoek naar een badkamer met een natuurlijke uitstraling? Ga voor keramische houtlook tegels! In tegenstelling tot echt hout, zijn houtlook tegels vochtbestendig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Keramisch parket is daarom ideaal voor in de badkamer. Houtlook tegels zijn in verschillende tinten verkrijgbaar en bijna niet van echt te onderscheiden. De tegels hebben niet alleen een houtlook, de structuur van deze tegels voelt en oogt ook exact als hout. Hier en daar een knoestje, prachtige warme kleuren, allerlei lengtes en breedtes. Mooi voor op de vloer, maar zeker ook op de wand!

Bekijk ons assortiment
Producten

Welke tegel ziet u hier?

JAN GROEN ADVISEERT

Look & feel van hout

Wilt u de look en feel van een houten vloer, maar niet het onderhoud ervan? Ga dan voor houtlook tegels. Naast het gemak in onderhoud, kent een houtlook tegelvloer meer voordelen! Zo is een tegelvloer duurzaam, vochtbestendig en past het in elk interieur. 

Bent u ge├»nteresseerd in houtlook tegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek