Vloertegel - Houtlook

Badkamer - Harmonieus

In een harmonieuze badkamer komen natuurlijke details, lichte kleuren en duidelijke vormgeving naar voren. Houtlook tegels passen hier perfect bij! In tegenstelling tot echt hout, zijn keramische houtlook tegels vochtbestendig. Kies voor lichtgekleurde houtlook tegels met de look- en feel van berken-, beuken- of eikenhout. Combineer het keramisch parket met patroon-, beton- of natuursteenlook tegels in lichte tinten. Zo krijgt uw badkamer een harmonieuze uitstraling. Ook mooi: houtlook tegels op zowel de vloer als de wand, voor een extra natuurlijk effect.

Bekijk ons assortiment
Jan Groen adviseert

Look & feel van hout

Wilt u de look en feel van een houten vloer, maar niet het onderhoud ervan? Ga dan voor houtlook tegels. Naast het gemak in onderhoud, kent een houtlook tegelvloer meer voordelen! Zo is een tegelvloer duurzaam, vochtbestendig en past het in elk interieur.

Bent u geïnteresseerd in houtlook tegels?
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek