Home
528-448
Natuursteenlook vloertegel in moderne badkamer | [528-448, 942-999]
Vloertegel - Natuursteenlook

Moderne badkamer

Natuurstenen tegels in de badkamer..? Ja, dat is mogelijk! Keramische natuurteenlook tegels lijken als twee druppels water op echt natuursteen, maar kennen de voordelen van keramiek. Deze tegels zijn namelijk vochtbestendig en slijtvast. Natuursteenlook tegels geven uw moderne badkamer een luxueuze uitstraling. Combineer de vloertegels met dezelfde soort wandtegels, om de rust in de badkamer te bewaren. Strakke badkamermeubels maken uw moderne badkamer helemaal af.

Bekijk ons assortiment
Home
625-127
Budget
343-439
Home
528-448 942-999
Moderne badkamer met houten badkamermeubels en beige natuursteenlook wand- en vloertegels
Home
255-044 391-918 161-959
Moderne badkamer met natuursteenlook vloer- en wandtegels in beige, gecombineerd met verschillende soorten mozaïek in dezelfde tinten op de wanden
Inspiratie Meer natuursteenlook tegels
Jan Groen adviseert

Combineer met andere soorten tegels

Natuursteenlook tegels kunt u goed met elkaar combineren, maar passen ook goed bij andere soorten tegels. Bekijk onze tegelcollectie en laat u inspireren!

Bent u ge├»nteresseerd in natuursteenlook tegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegels in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek