Vloertegel - Natuursteenlook

Natuursteenlook tegels in de keuken

Natuursteen in huis is al jarenlang populair! Maar echt natuursteen is behoorlijk kwetsbaar, helemaal voor in de keuken. Natuursteenlook tegels zijn de oplossing: keramische tegels met de look & feel van ├ęcht natuursteen. Ga bijvoorbeeld voor keramisch marmer, Belgisch hardsteen, leisteen of travertin. Natuursteenlook tegels zijn een stuk duurzamer en onderhoudsvriendelijker dan echt natuursteen. Ook kunnen ze wel tegen een stootje. Ideaal voor in de keuken!

Bekijk ons assortiment
Jan Groen adviseert

Combineer met andere soorten tegels

Natuursteenlook tegels kunt u goed met elkaar combineren, maar passen ook goed bij andere soorten tegels. Bekijk onze tegelcollectie en laat u inspireren!

Bent u ge├»nteresseerd in natuursteenlook tegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegels in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek