Plinten

Bent u op zoek naar plinten ter afwerking van uw tegelvloer? Jan Groen heeft tegelplinten in verschillende vormen, structuren, oppervlakten, kleuren, motieven, maten en afwerkingen. Voor elke tegelvloer hebben wij bijpassende tegelplinten. Met telkens vernieuwde collecties verkopen we kant-en-klare keramische tegelplinten en bijpassende keramische vloertegels geheel volgens de laatste woontrends – en dat tegen zeer scherpe prijzen! We hebben goedkope plinten vanaf €10,- per m¹ tot hoever uw budget reikt. Naast plinten, vindt u in ons ruime assortiment ook keramische vloertegels, wandtegels, decors, sierstrippen, mozaïek, mozaïektegels en tuintegels. En dat allemaal van eerste keus kwaliteit!

Filters
Toon alle filters

Tegelplinten

Wilt u keramische tegelplinten als afwerking van uw tegelvloer? Een goede keuze! Plinten zorgen voor een rustige en nette uitstraling van uw woonruimte. Eventuele kieren en ontsierende randen tussen wanden en vloeren verbergt u met tegelplinten. Daarnaast zijn keramische tegelplinten duurzaam, en beschermen ze de wand tegen stoten en krassen. Bij Jan Groen heeft u een ruime keuze uit keramische tegelplinten. Bij een aantal vloertegels in onze collectie zitten kant-en-klare tegelplinten. Heeft u vloertegels gekocht waar geen bijpassende plinten bij geleverd worden? Geen probleem! Wij kunnen van bijna alle vloertegels plinten maken – op elk gewenst formaat.

Bent u ook op zoek naar tegels voor binnen én buiten? Wij hebben een ruime collectie aan keramische wandtegels, vloertegels, mozaïek, mozaïektegels en tuintegels.

Formaten tegelplinten

Bij Jan Groen vindt u kant-en-klare plinten van 7 cm hoog. Wilt u plinten in andere afmetingen? Wij kunnen ook plinten speciaal voor u op maat maken, in elke gewenste lengte en hoogte. Denk aan plinten van 10 cm hoog en 120 cm breed, maar we kunnen ook plinten zagen van 5 cm hoog en 90 cm breed.  

Motief tegelplinten

Bij Jan Groen vindt u verschillende soorten tegelmotieven. Denk aan keramische natuursteenlook, metallook, betonlook en houtlook plinten die, net als uw tegelvloer, bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Heeft u liever een neutrale tegelplint? Wij hebben keuze uit uni plinten in verschillende kleuren. 

Kleuren tegelplinten

Bij Jan Groen vindt u plinten in populaire kleuren als zwart, bruin, antraciet of wit. 

Oppervlaktes tegelplinten

Gaat u voor een mat of glanzend oppervlak? Aan u de keuze, want wij hebben het allemaal in huis!

Merken

Jan Groen heeft een groots assortiment van ruim zestig grote en kleine merken, zoals vtwonen, Starwood, Mosa, Marazzi en Grohn. Samen met de tegels van ons eigen huislabel Select hebben wij de keuze uit een uitgebreide selectie tegels en plinten.

Land van herkomst

De tegels en plinten van Jan Groen worden direct ingekocht bij binnen- en buitenlandse fabrieken. Onze tegels en plinten komen uit verschillende landen: van Portugal en Italië tot aan Brazilië en Dubai… Hierdoor hebben we een bijzondere collectie met invloeden van over de hele wereld!

 

Toebehoren tegelplinten

Verwerking tegelplinten

Naast tegelplinten verkopen we ook allerlei benodigdheden om tegelplinten te plaatsen en af te werken, zoals gereedschap en bouwmaterialen. Zo kunt u direct de woonruimte van uw dromen realiseren!

Onderhoud tegelplinten

Wij verkopen onderhoudsproducten waarmee u uw tegelplinten reinigt, beschermt en onderhoudt, zodat u er jarenlang plezier heeft!

 

Daarom Jan Groen

Tegeplinten kopen bij Jan Groen

Met 200.000 vierkante meter en 1.500 verschillende soorten tegels heeft Jan Groen een enorme voorraad aan tegels en plinten. Kom naar de winkel om uw plinten te bestellen. 

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig?

Kom naar de winkel om u te laten adviseren door één van onze tegelexperts. Zij laten u graag de plinten in het echt zien en geven u praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van tegelplinten.