Spelregels

Duur afspraak
Onze adviseur reserveert maximaal twee uur voor het maken van uw 3D-ontwerp. Tijdens de afspraak kunnen we één woonruimte realiseren. Heeft u meer tijd nodig, omdat u bijvoorbeeld extra variaties van de woonruimte of meerdere woonruimtes wilt laten realiseren? Dat is geen probleem! Geef dit tijdens het maken van de afspraak aan, zodat wij meer tijd voor u kunnen reserveren. Hier zitten mogelijk wel extra kosten aan verbonden.

Maatvoering
De basis voor een goed ontwerp is een realistische en precieze maatvoering. Zorg ervoor dat u zorgvuldig uw woonruimte inmeet en correcte maatvoering doorgeeft. Jan Groen is niet verantwoordelijk voor de door de klant aangeleverde maatvoering.

3D-visualisatie
Het 3D-ontwerp dient uitsluitend ter impressie van uw tegelkeuze. Deze visualisaties zijn niet geschikt als installatie werktekening. Aan deze ontwerpen kunnen geen rechten worden ontleend.

Tegelkeuze
Het maken van een 3D-ontwerp neemt de nodige tijd in beslag. Wij raden u daarom aan om voorafgaand aan de afspraak uw tegelkeuze bij Jan Groen Home of Budget in Bleiswijk te maken.

Meubilair en sanitair
Om een realistisch beeld te creëren van de verhoudingen en situatie in uw woonruimte, plaatst de adviseur standaard meubilair en sanitair in het ontwerp. Dit meubilair en sanitair dient ter indicatie en kan niet op maat ontworpen worden. Tevens kunnen hier geen rechten aan ontleend worden.