Home - Bleiswijk

VloerCompleet®

vloer compleet stempel logo (zwart wit).pngEen complete tegelvloer vanaf 35m2 van A tot Z, waar u geen omkijken naar heeft. Als u op zoek bent naar een tegelvloer voor uw keuken, hal en/of woonkamer, biedt Jan Groen Bleiswijk u VloerCompleet® aan.

U zoekt de tegels uit, wij doen de rest. Informeer in de winkel naar de verschillende mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag!

Op VloerCompleet® krijgt u vijf jaar garantie. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat gaat u voor VloerCompleet®! En dat voor een zeer vriendelijke prijs.

In één keer klaar

VloerCompleet-tegelverwerking_275x275

Met VloerCompleet® bent u in één keer klaar. U doet zaken met één partij en één aanspreekpunt. Samen met onze professionals zorgen wij ervoor dat de verbouwing volgens schema verloopt, zodat de klus op tijd klaar is. Voor u het weet heeft u een nieuwe tegelvloer in huis!

 

 


Wat kunt u van ons verwachten?

 • Wij komen van tevoren de afwerkvloer beoordelen op vlakheid, restvocht en eventueel zichtbare scheurvorming. Wij beoordelen niet de constructievloer. Twijfelt u over de geschiktheid van de constructievloer voor tegels, laat dan een aannemer/constructeur uw vloer op voorhand beoordelen.
 • Onze uitvoerder stuurt de werkzaamheden aan, dit kunnen zijn:
  (afhankelijk van wat er is overeengekomen in de opdracht)
  • Sloopwerkzaamheden
  • Vloerverwarming aanleggen
  • Verwerken van de vloertegels
  • Reinigen van de tegelvloer (min 2 weken na oplevering).
 • Advies in het onderhoud van uw tegelvloer, lees hier

Een leven lang plezier

VloerCompleet-tegelzetter_275x275

Met onze kennis en vakmanschap krijgt u een vloer waar u een leven lang plezier van heeft.
Wij werken alleen met vloertegels in ons VloerCompleet programma, die geschikt zijn om in een woonsituatie te verwerken.
Wij werken met de beste materialen en ervaren professionals. Alle werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd. Onze professionals gaan zorgvuldig en nauwkeurig te werk.
We zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van de verbouwing. Met VloerCompleet® voldoen we aan uw verwachtingen: een mooi en strak eindresultaat.

Met het juiste onderhoud blijven uw tegels lang mooi en heeft u minder kans op slijtage. Daarnaast gaat u met een goede bescherming van uw tegels schade tegen.


Vijf jaar garantie

vloer compleet stempel logo (zwart wit).png

Met VloerCompleet® heeft u zekerheid. Op het gehele VloerCompleet® pakket bieden we maar liefst vijf jaar garantie. Deze garantie is geldig bovenop de productgaranties van tegels en eventuele vloerverwarmingssyssteem. Dit betekent jarenlang onbezorgd woonplezier!


Voordelig geregeld

VloerCompleet-tegelzetters_275x275De kosten van een VloerCompleet® tegelvloer hangen samen met de oppervlakte, de ruimte(s), het materiaal en de extra’s die u kiest. Eén ding is zeker: u gaat er uw leven lang plezier van hebben. Kom naar Jan Groen in Bleiswijk voor een persoonlijk advies.

 

Wij helpen u graag!

In onze winkel bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

 1. Persoonlijk & deskundig advies
 2. Hoge service
 3. Scherpe prijzen
 4. Groots assortiment
 5. Uit voorraad leverbaar
 6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek