Badkamertegels

Een frisse douche als start van een nieuwe werkdag. Een heerlijk warm bad om te ontspannen na een drukke dag. De badkamer speelt een belangrijke rol in uw leven. Het is een plek waar u zich graag prettig voelt. Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Bij Jan Groen doet u badkamerinspiratie op! Voor iedere wand en vloer in uw badkamer heeft Jan Groen een passende oplossing. Bekijk de verschillende voorbeelden en doe ideeën op voor de muren en vloeren in uw badkamer. Met de badkamertegels van Jan Groen realiseert u de badkamer van uw dromen!

Badkamer stijlen

Welke stijl past bij u? Bij Jan Groen vindt u badkamervoorbeelden voor elke woonstijl. Van landelijk, modern, traditioneel, stoer, expressief tot harmonieus: voor elke woonstijl is een passende badkamerwand en –vloer te vinden. Speel met materialen, kleuren en motieven en creëer met de wand- en vloertegels van Jan Groen de badkamer waar u naar op zoek bent! 

Landelijke badkamer

Op vloeren en –wanden in een landelijke badkamer zien we vaak natuurlijke materialen terug, zoals hout en natuursteen, in kleuren als beige, bruin en wit. Ook mooi: een klassiek patroon op de wand of vloer. Gecombineerd met houten badkamermeubels, rieten manden en zachte handdoeken maken u uw landelijke badkamer helemaal af.

Moderne badkamer

Op vloeren en –wanden in een moderne badkamer zien we vaak materialen als beton, natuursteen en roestige metalen terug. Neutraal kleurgebruik, strakke belijning en een rustige uitstraling: zo kunnen we een moderne badkamer het beste omschrijven. Een stijlregel is om voor de wanden en vloeren twee kleuren te kiezen, zoals donker- en lichtgrijs. Hiermee creëert u een strak en rustig geheel. 

Traditionele badkamer

Op vloeren en –wanden in een traditionele badkamer zien we vaak effen kleuren, bekende vormen en duurzaam materiaal. Dit is een badkamer die tijdloos is – en daarom nooit uit de mode raakt. In een traditionele badkamer geldt: less is more! Uni kleuren als zwart, wit, beige of grijs zijn veelvoorkomende tinten voor op de wand en vloer. Ook zien we vaak natuursteen, klassieke patronen en granito vloeren terug in traditionele badkamers. Allemaal tijdloze materialen die jarenlang mee gaan. Het resultaat: een badkamer die rust uitstraalt.

Stoere badkamer

Een stoere badkamer bestaat uit robuuste materialen, zoals hout, beton, metaal en leer. Het liefst uitgevoerd in donkere kleuren, afgewisseld met lichte tinten. Stoere betonlook wanden en vloeren passen hier perfect bij. Maar ook metallook badkamervloeren en -wanden staan goed in een stoere badkamer. Ook mooi: een bakstenen wand met een doorleefde look. Robuuste badkamermeubels en industriële accessoires maken het geheel af.

Expressieve badkamer

Op vloeren en –wanden in een expressieve badkamer zien we vaak vrolijke patronen, blinkende metallics en effen tegels in felle kleuren. Maar ook in het oog springende natuursteenlook vloeren en wanden passen hier goed bij. Opvallend, bijzonder en kleurrijk: zo ziet een expressieve badkamer eruit. Denk buiten de gebaande paden en mix & match er lustig op los! Combineer het geheel met moderne maar bijzondere badkamermeubels en dito accessoires.

Harmonieuze badkamer

Op vloeren en –wanden in een  harmonieuze badkamer zien we vaak lichte tinten en natuurlijke materialen. Denk aan houtlook vloeren en wanden, gecombineerd met effen tegels in pasteltinten. Ook patroonvloeren staan goed in een harmonieuze badkamer. Combineer dit met zachte stoffen, natuurlijke badkamermeubels en warme accessoires. Het resultaat: een harmonieuze badkamer geheel naar uw smaak!

 

Daarom Jan Groen

Een wereld aan tegels

Kom naar de winkel en laat u inspireren! Jan Groen heeft in Utrecht 750 vierkante meter en in Bleiswijk 20.000 vierkante meter tegelvloeren en tegelwanden, in verschillende opstellingen en woonruimtes. Bij ons kunt u in alle rust ideeën opdoen. Voor iedere wand, vloer, woonstijl & woonruimte heeft Jan Groen een oplossing!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig?

In de winkels van Jan Groen staan onze tegelexperts klaar om u te adviseren. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw badkamer. Samen met u zoeken we de perfecte tegels voor u uit!

Jan Groen brengt uw keuze tot leven in een levensechte visualisatie van uw badkamer. Met een 3D-ontwerp realiseert één van onze adviseurs in Bleiswijk samen met u uw ideale badkamer.

Wij helpen u graag

In onze winkels in Bleiswijk en Utrecht bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs  helpen u op weg. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

MAAK EEN AFSPRAAK Voor Tegeladvies
Wij helpen u graag

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Kwalitatieve producten
  3. Aantrekkelijke prijzen
  4. Uitgebreid assortiment
  5. 175.000 m2 op voorraad
  6. Service & garantie