Home
269-344
Uni vloertegel in traditionele woonkamer | [269-344]
Vloertegel - Effen

Traditionele badkamer

Op zoek naar tijdloze, praktische en duurzame tegels voor in uw badkamer? Ga voor keramische effen tegels! Deze neutrale tegel is niet trendgevoelig en gaat jarenlang mee. Voor een klassieke look gaat u voor een zwart-wit geblokte tegelvloer. Combineer de tegelvloer met witte wandtegels van 20x20 om de klassieke look af te maken. Wilt u wat meer kleur in de badkamer? Kies voor beigekleurige effen tegels, die u bijvoorbeeld combineert met crèmekleurige tegels. Of ga voor keramische tegels in verschillende tinten grijs. Het resultaat: een tijdloze, rustige badkamer die jarenlang mee gaat.

Bekijk ons assortiment vloertegels
Home
882-443 706-384
Home
269-344
Inspiratie Meer badkamertegels
Jan Groen adviseert

Wilt u effen vloertegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels in Bleiswijk en Utrecht bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Bezoek de winkel Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek