Budget

Wandtegels

Bij wandtegels denkt u misschien eerst aan de keuken, badkamer en het toilet. Maar er zijn ook tal van andere toepassingen mogelijk: een decoratieve hal, een opvallende afscheidingswand in de woonkamer, een haardpartij die u wilt accentueren of een bijzondere vensterbank. Met wandtegels kunt u alle kanten op!

Bekijk ons assortiment wandtegels
Producten

Welke tegel ziet u hier?

Home
Budget
Budget
Home
Budget
Moderne badkamer met gekleurde tegelstroken in combinatie met witte wandtegels
Home
Budget
Home
Home
Budget
Budget
Home
Budget
Budget
Home
Budget
Budget
Budget
Budget
Inspiratie Meer wandtegels

Decoratieve wanden

Van mozaïek tot aan houtlook: voor wat voor wandtegels gaat u? 

Mozaïek
Al in de klassieke oudheid gebruikten de Grieken en Romeinen mozaïek om hun huizen en baden te decoreren. Met voorstellingen en decoratieve randen die u tot vandaag de dag kunnen inspireren. Varieer met uitbundige kleuren of juist vloeiende tinten. Kies voor glas- of keramisch mozaïek of voor mozaïektegels. Welk mozaïek u ook kiest, het resultaat geeft allure en is altijd levendig en boeiend.

Marmer- en natuursteenlook
Marmer is een luxe natuurproduct. Het meest bekend is het witte marmer uit Carrara, waar Michelangelo en andere kunstenaars hun wereldberoemde beelden uit schiepen. Maar keramische marmerlook tegels zijn in de meest uiteenlopende kleurschakeringen verkrijgbaar. Net als andere soorten natuursteenlook tegels. Denk aan kalksteen, travertin, Belgisch hardsteen look-a-likes. Deze tegels lijken als twee druppels water op echt natuursteen, maar dan met de voordelen van keramiek!

Tegelstroken
Tegelstroken zijn in verschillende afmetingen verzaagde keramische vloertegels voor op de wand. Vaak ziet u tegelstroken in verschillende, bij elkaar passende tinten en in een uitgekiend patroon. Tegelstroken zijn zeer sterk en gemakkelijk in onderhoud. Ze passen bij uitstek in een moderne of trendy woonstijl, maar gaan ook heel goed samen met een meer klassieke en sfeervolle inrichting.

Wandtegels

Meer dan alleen praktisch

Tegels in de keuken of de badkamer zijn meer dan praktische muurbekleding. Ze zijn onderdeel van de woonstijl en een middel om uw persoonlijke smaak neer te zetten. Of u nu houdt van een modern, klassiek of landelijk,interieur, er is altijd een wandtegel die past bij uw inrichting. Bij Jan Groen vind u strakke designs naast weelderige handgevormde tegels, tegels in neutrale tinten naast kleurrijke mixen, trendy naast traditioneel.

JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u keramische wandtegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek