Budget
160-633 223-025
Patroon vloertegel in expressieve hal | [223-025, 160-633]

Gang- en haltegels

De hal is het visitekaartje van uw woning. Een eerste indruk die meteen goed moet zijn. Die een warm welkom uitstraalt. Woningen uit het begin van de twintigste eeuw hebben vaak een karakteristieke tegelwand met een zwart biesje en een granito vloer. Wie zo'n huis opknapt of een zelfde sfeer wil creëren, komt al gauw uit op klassiek tegelwerk, of traditionele Portugese cementtegels. Ook een moderne woning kan een tegelvloer in de gang gebruiken!

Wandtegels passen ook goed in een hal. Een stone panel-wand in de hal is een echte blikvanger. Als achtergrond van de garderobe, of gewoon als bijzondere wandbekleding. Stone panels zijn wanden van onregelmatig aangebracht natuursteen: kwartsiet, marmer, hardsteen of leisteen. Ze zijn te krijgen in verschillende natuurkleuren en in verschillend reliëf.

Bekijk ons assortiment tegels
Home
867-703
Home
859-181
Landelijke hal met houtlook vloertegels
Home
868-592
Gekleurde uni vloertegels, gelegd in een patroon, in een landelijk chique hal
Home
513-370
Moderne woonkamer met houtlook tegelvloer
Budget
223-025 160-633
Home
843-858
Inspiratie Meer gang- en haltegels
Inspiratie

Meer gangen en hallen met tegels

Mét vloerverwarming

Wilt u tegels door uw hele woonverdieping heen? Misschien is het een goed idee om alles in één keer aan te pakken. Met vloerverwarming, ook in de gang en de keuken. Kies voor VloerCompleet® en Select, ons eigen huismerk. U bepaalt welke tegels u wilt, wij doen de rest: van voorbereiding tot afwerking. Inclusief vijf jaar garantie. En dat voor extreem lage prijzen.

JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u gang- of haltegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij geven u praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

Onze adviseurs staan voor u klaar! Onze medewerkers helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies per telefoon en/of e-mail.

Telefoon: 010-5215055 (ma. t/m za. 9:30 - 17:00 uur)
E-mail: info@jangroentegels.nl

Neem contact op Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek