Keramische buitentegels

Een mooie tuin is in de zomer een prettige plek om te vertoeven. Maar ook 's winters kan uw tuin een echte eyecatcher zijn. Keramische buitentegels zorgen voor de perfecte uitstraling van uw terras. Tuintegels komen in vele soorten en maten: van klassieke natuursteenlook tegels tot aan moderne houtlook tegels. Tegenwoordig zien we ook vaak betonlook terrastegels, veelal uitgevoerd in XL-formaat. Ook leuk: buitentegels met een patroon. Of u nu voor éénzelfde patroon gaat of voor een combinatie van verschillende patronen: met patroon tuintegels creëert u een bijzonder terras!

Bekijk ons assortiment
Inspiratie

Meer inspiratie

Voor welke buitentegels moet u gaan?

Terrastegels en andere tuintegels krijgen het zwaar te verduren: temperatuurverschillen, vocht, geschuif met stoelen, gekras van skates... Slijtgroep 5 is daarom een vereiste. Keramische tegels zijn niet poreus en zijn daarom voor buiten gemakkelijker in onderhoud dan natuursteen. Er trekt niets in (laat er gerust een kop koffie of glas rode wijn op leeglopen), ze verkleuren niet en verslijten nauwelijks. Ook zijn ze in verschillende graden van stroefheid beschikbaar, afhankelijk of je voorkeur uitgaat naar schoonmaakgemak of slipvastheid.

JAN GROEN ADVISEERT

Voor buiten én binnen

Jan Groen heeft een mooi assortiment speciale tuin- en terrastegels. Deze tegels zijn wat zwaarder dan binnentegels, zodat ze direct in het zand gelegd kunnen worden. Er zijn tuintegels in dezelfde kleur en van hetzelfde materiaal als sommige tegels voor binnen. Zo creëert u gemakkelijk een eenheid in sfeer en stijl.

Bent u geïnteresseerd in keramische buitentegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek