Tegels 30x30

Wij hebben 30x30 tegels in verschillende vormen, structuren, oppervlakten, kleuren, motieven, maten en afwerkingen voor zowel binnen als buiten. Bij Jan Groen is er altijd een 30x30 tegel die bij u past!

Filters

tot

Toon alle filters

Waarom kiezen voor 30x30 tegels

Als u houdt van een net en rustig ingerichte ruimte, kies dan voor onze 30x30 tegels. Deze tegels creëren namelijk een harmonieuze en neutrale uitstraling, U kunt meer sfeer creëren met de 30x30 tegels door te kiezen voor bijvoorbeeld een mozaïek tegel met een leuk patroon. De tegels van 30 bij 30 zijn ook ideaal voor het aanleggen van een pad, terras of patio. Een andere naam voor deze tegels is namelijk de welbekende ‘stoeptegel’. De 30x30 tegels zijn perfect zowel buiten als binnen te gebruiken! Als u een industriële sfeer wil creëren in huis, kies dan voor 30x30 betontegels in een donkere kleur. 

 

Tegels 30x30 badkamer

Bent u van plan uw badkamer te betegelen? Ga voor een hygiënische oplossing en kies voor eenvoudig afneembare 30x30 tegels. Deze tegels zorgen voor een strak en modern design. Ook zijn de tegels eenvoudig schoon te houden en zeer vochtbestendig. Bij Jan Groen Tegels zijn alle geschikte materialen beschikbaar die u nodig heeft om uw badkamer te betegelen. Bekijk ons aanbod of bezoek de showroom! 

 

Onze service

Bij Jan Groen Tegels staat u centraal. Samen met u maken we de woonruimte van uw dromen! Heeft u een vraag over ons assortiment 30x30 tegels of over onze service? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u meer informatie nodig over 30x30 tegels? Bel ons op 010-5215055 en wij staan u graag te woord. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag 9:30 - 17:00.